Életmód / Ezotéria

Ez a 3 leghűtlenebb és a 3 leghűségesebb csillagjegy

A hűséges: Bika

A Bikák csakis akkor kezdenek kapcsolatba valakivel, ha tényleg komolyan gondolják. És ha valakivel együtt vannak, nem fogják csak úgy eldobni az egészet.

Ők azok az emberek, akik mindent bevetnek, hogy megoldják a problémákat, és még a legszélsőségesebb esetben is vállalják például a párterápiát.

Ha úgy érzik, már nem működik a kapcsolat, akkor is őszinte beszélgetéssel vetnek véget neki, a megcsalás ugyanis a lehető legtávolabb áll tőlük!

A hűséges: Szűz

A Szűz logikus gondolkodású, ezért az ő szemében a megcsalás a legértelmetlenebb dolog a világon.

Úgy véli, ez semmilyen problémát nem képes megoldani, csak még többet teremt, így még ha nincsenek is rendben otthon a dolgok, akkor sem lépne félre.

Ő inkább a nyílt és egyenes beszélgetések híve, és az, hogy egy másik személynél keressen vigaszt, elképzelhetetlen számára.

Megnyugodhatsz, mert mellette sosem fogod megtapasztalni a megcsalást!

A hűséges: Bak

A Bakok rendkívül szorgalmas, őszinte, nyílt szívű emberek. A kapcsolatuk pedig első számú helyet tölt be az életükben, ezért eszükbe sem jutna, hogy akár akaratlanul, de fájdalmat okozzanak a párjuknak.

Olvastad már?  A számmisztika árulkodik a személyiségedről: a te sorsszámod vajon melyik zodiákushoz tartozik?

Pláne, hogy a hazudozás nem az erősségük, és egy percig sem tudnak füllenteni, mert rögtön látszik rajtuk, hogy nem mondanak igazat.

A végletekig elmennek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, és csak azután lépnek ki belőle, hogy megbizonyosodtak arról, ez nem fog működni.

Addig még az érzelmi hűtlenség gondolata sem merülhet fel bennük!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2