Szerelem / Párkapcsolat / Szex

A 16 leggyakoribb szexuális álom és jelentése (18+)

A szexuális jellegű álmok függetlenül attól miről szólnak, valamilyen lelki állapotra utalnak illetve jelzik, hogyan látjuk az életet. Ismerd meg a leggyakoribb szexuális álmokat és jelentésüket.

Ha a behatoló szex alatt eléred az orgazmust

Ha valaki ezt álmodja, azt jelenti, hogy élete növekedésben van, állandó a változás körülötte. Ha a szex vad és romantikus, akkor hosszú boldog időszak előtt áll.

Ha a szexuális tevékenység eredménye egy gyermek születése

Arra utal, hogy életed előre halad, és teljesülnek vágyaid. Ha álmodban félsz a teherbe eséstől vagy a pocak növekedésétől, akkor ez azt jelzi, hogy kapcsolatodban próbálod elhárítani a felelősséget magadról.

A teljes szexuális kiteljesedés

Ha álmodban úgy érzed elérted a teljes kiteljesedést szexuális téren, akkor ez azt jelzi, hogy szeretnéd elérni álmaidat, amelyek nem föltétlenül szexuális jellegűek.
Ez általában pozitív látásmódot és optimizmust jelent. 

Ha másokat nézel szex közben

Ezt azt mutatja, hogy azért küzdesz, hogy szeretetteljes kapcsolatod lehessen. Valamilyen űr van jelenlegi kapcsolatodban, nem érzed pároddal kiteljesülve magad.

Ha kellemetlen fizikai vagy lelki érzést vált ki a szex

Ha a szex bármilyen módon kellemetlen, akkor a közeljövőben bűnös érzéseid lesznek, lelkiismeret-furdalásod.

Ha elcsábítanak álmodban

Ha nő vagy, és hagyod elcsábítani magad egy férfi által, akkor valószínüleg találkoztál valakivel, aki nagy hatással van rád.
Ha férfi vagy és elcsábított egy nő, akkor ez tudat alatti figyelmeztetés, hogy munkád veszélyben van. 

Ha azt álmodod, hogy szexuális betegséged van

Ha álmodban nemi betegséged vagy nemi úton terjedő betegséged van (pl. AIDS) azt jelenti, hogy lelki épségedet hamarosan megtámadják.
Másik magyarázat, hogy nem tudod megvédeni pozíciódat az élet egyik kérdésében.
Gyakran azt is jelenti, hogy aggódsz társadalmi népszerűséged miatt.

Ha teljesen felöltözve szexelsz

Ha arról álmodsz, hogy felöltözve szeretkezel, akkor bűnösnek érzed magad kapcsolatodban.
Gyakran azt is jelenti, hogy bűntudatod van mert nem vagy képes a kötelezettségvállalásra.

Ha egy másikkal csókolózol

Ha azt álmodtad, hogy nem a pároddal, hanem egy más emberrel csókolóztál, akkor az azt jelzi, hogy szeretnél megadni minden tiszteletet partnerednek.
Ha bármilyen pozitív érzelmi kapocs van közted és az álombéli szerelmed közt, azt jelzi hogy boldog szerelmi kapcsolatod van a valós életben.

Maszturbálás

Ha álmodban maszturbálsz, az azt jelzi, hogy nem ismered és nem mondtad ki szexuális vágyaidat. Ha álmodban más maszturbál, akkor az a gátlásaidtól való félelemet jelképezi.
Azt is jelentheti, hogy az ébrenléti élet számodra nem elég kielégítő. Ne feledd, hogy a kielégülés nem feltétlenül szexuális jelentésű.
A maszturbálás minden esetben azt jelzi, hogy valamilyen feszültséget kell megoldani, felszabadítani.

Szex azonos neművel

A homoszexuális álmok általában szimbolikus jellegűek, nem jelenti azt, hogy a személy tényleg azonos neműek iránt vonzódna.
Ha nő álmodja, hogy nővel szexel, akkor próbálja megtalálni az egyensúlyt saját érzelmeiben. Ha férfi álmodik férfiról, akkor bizonytalannak érzi magát az életben.

Ha azt álmodod, hogy megmutatod nemi szerveidet másoknak

Ez azt jelzi, hogy óvatosnak kell lenned mit mondasz vagy teszel a közeljövőben, veszélyre számíthatsz.

Ha álmodban orgazmusod van

Ebben az esetben kapcsolatodnak nagyon pozitív kilátásai vannak, mindkettőtök pozitívan viszonyul a szexualitáshoz.

Ha bármilyen típusú vérfertőzésről álmodsz

A kényelem utáni vágyat jelképezi, általában olyankor fordul elő, amikor rossz a viszony a szülőkkel vagy más rokonokkal. 

Ha magzatról álmodsz

Ez azt jelenti, hogy menekülni próbálsz az élet realizmusa elől. Fontos felismerni időben, annak érdekében hogy meg tudd érteni önmagad és át tudd vészelni a lelki problémákat.

Ha megerőszakolnak álmodban

Azt jelzi, hogy mély kötődést érzel a mindennapi életben egy másik személy iránt, akivel még nem is feltétlenül vagy kapcsolatban.