Család / Életmód

Ezeket a cuki neveket adják leggyakrabban a kutyáknak a gazdik – Fajtákra bontva

Ezeket a cuki neveket adják leggyakrabban a kutyáknak a gazdik – Fajtákra bontva

Ausztrál juhász

Ez az örökmozgó terelőkutya az utóbbi években egyre népszerűbb lett, és ma már világszerte rengeteg ember választja őket társul. Mutatjuk is, többnyire milyen névvel:

 1. Luna
 2. Bella
 3. Charlie
 4. Cooper
 5. Blue
AJ_Watt/istockphoto.com

Husky

Nincs ember, aki ne ismerné fel azonnal a huskyt, hiszen mind bundája, mind különleges szemszíne segít neki kiemelkedni a tömegből. Vajon a te kedvencedet úgy hívják, ahogy a legtöbb kutyust ebben a fajtában?

 1. Luna
 2. Koda
 3. Bella
 4. Loki
 5. Maja
Ksenia Raykova/istockphoto.com

Pitbull

Bár a pitbullok tekintetében egy véleményen vannak a szakértők arról, hogy csakis olyan gazda mellé érdemes választani őket, aki ismeri és ért a fajtához, ez a kutya is népszerű a kutyakeresők körében. 

 1. Bella
 2. Luna
 3. Scotty
 4. Blue
 5. Roxi
Photograph by Adri/istockphoto.com

Labrador

A goldent és a labradort gyakran említik egy kalap alatt, és bár tény, hogy sok a közös bennük kedves személyiségüket tekintve, azért akadnak eltérések is. Már csak a kinézetük alapján is. A kutyafajta legtöbb tagja pedig az alábbi nevek egyikére hallgat:

 1. Bella
 2. Bailey
 3. Charlie
 4. Luna
 5. Lucy
Nastasic/istockphoto.com

Csivava

Kics a bors, de erős, és ehhez az aprócska csivava esetében kétség sem férhet. Ragaszkodó, hűséges kutyusok, akik remekül érzik magukat a négy fal között pihenve, ha egyébként napi szinten megkapják a sétát. Nevek tekintetében ezeket választották leggyakrabban számukra a gazdik:

 1. Bella
 2. Coco
 3. Lola
 4. Daisy
 5. Lili
Elizaveta Zavialova/istockphoto.com

A lista végéhez érve egy dolog jól látszik: sok esetben nem annyira fontos a fajta, hiszen akadnak nevek, amelyek teljesen eltérő kinézetű és személyiségű kutyáknál is visszaköszönnek. A weboldalon ebből kifolyólag azt is megállapították, hogy lánykutyák esetében a Bella, Luna és Lucy a legnagyobb kedvencek, míg fiúk tekintetében a Max, Charlie és Cooper vezetnek jelenleg! Ezeket leszámítva egyébként a Daisy, Lili, Molly, valamint a Rocky, Buddy (Pajti) és Milo nevek is gyakran visszaköszönnek.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

  Írj egy hozzászólást