Életmód / Táplálkozás

Az orvosok szerint ez a legerősebb méregtelenítő ital – nagyban segíti a fogyást

Zöld tea

Néhány éve egy orvosi kutatás során is úgy találták, hogy minden ital közül a zöld tea az, ami leginkább elősegítheti a fogyást és a méregtelenítést. Ezt egyfelől a kiugróan magas antioxidáns-tartalomnak, másfelől az anyagcserét fokozó hatásának köszönheti.

A zöld tea segít, hogy a szervezeted visszanyerje régi formáját, és további előnye, hogy nem kell túlzásba vinni a fogyasztását, már napi egy csésze is elég, hogy megtegye a hatást.

Áfonyalé

Az áfonyalé nem csak finom, de egészséges is, hiszen megkönnyíti a belek mozgását és az anyagcserét, emellett pedig az erekre is jótékony hatással van. Kifejezetten jót tesz a szemnek, ezért szemüvegeseknek, vagy azoknak, akik nem jól látnak a sötétben, szintén ajánlott a méregtelenítő áfonyalé fogyasztása. Kísérletek igazolták, hogy a fekete áfonyalé segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, és frissebbé teszi a memóriát is.

Szilvalé

A szilva szintén az egyik legerősebb méregtelenítő gyümölcs, ami szintén tartalmaz antioxidánsokat, de leginkább rost tartalma segíti a szervezet megtisztulását, a lerakódott salakanyagok távozását. Nagy előnye, hogy szintén nem kell sokat inni belőle a hatás eléréséhez, már napi egy pohár is segíthet, ráadásul remek turmixok alapja lehet a szilvalé, amit banánnal, almával is vegyíthetsz, de a fahéj is jól passzol hozzá, aminek szintén méregtelenítő hatása van.

Még 2 méregtelenítő ital a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást