Életmód / Táplálkozás

Ez a legerősebb méregtelenítő ital a dokik szerint: nagyban segíti a fogyást

Ez a legerősebb méregtelenítő ital a dokik szerint: nagyban segíti a fogyást

3/5 Szilvalé

A szilva szintén az egyik legerősebb méregtelenítő ital alap, ami szintén tartalmaz antioxidánsokat. Leginkább rost tartalma segíti a szervezet megtisztulását, a lerakódott salakanyagok távozását.

Nagy előnye, hogy nem kell sokat inni belőle a hatás eléréséhez, már napi egy pohár is segíthet. Remek turmixok alapja lehet a szilvalé, amit banánnal, almával is vegyíthetsz, de a fahéj is jól passzol hozzá, aminek szintén méregtelenítő hatása van.

4/5 Uborka turmix

Az uborka segít helyreállítani a test hidratáltságát, emellett méregtelenít is, nem véletlen, hogy szinte minden, másnaposságot elűző koktélban szerepel.

Persze, az uborka akkor is segít, ha egyszerűen csak méregteleníteni szeretnél. Egy frissítő citromos, uborkás turmixszal jól indul a napod, és az egészségedért is teszel valamit.

Dobj a turmixgépbe egy pohár tejet, egy marék spenótot, egy hámozott, szeletelt kígyóuborkát, egy pohár vizet és egy evőkanál mézet. Csavard bele egy citrom levét is, mielőtt beindítanád a gépet, és elkészítenéd a gyönyörű, zöld méregtelenítő ital turmixodat.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást