Szerelem / Párkapcsolat

A legbiztosabb jelek, hogy a párod már nem igazán szerelmes beléd

Kedvel, csak nem szerelmes – kevés dolog van, amit ennél jobban utálunk hallani, pláne szembesülni vele. A jelek sokszor egyértelműek, csak egyszerűbb nem észrevenni őket. Pedig, ha egy kapcsolatban te többet érzel, a párod viszont nem mutat akkora érdeklődést irántad, nem érdemes a változásra várnod. Összegyűjtöttük a leggyakoribb jeleket!

Folyton az exéről beszél

Valószínűleg neked sem ő az első szerelmed.

A volt kapcsolatok hozzá tartoznak az életünkhöz, részei annak, akikké váltunk, és ha két ember őszinte egymáshoz, abba az is belefér, ha néha a korábbi szerelmeikről beszélnek.

Ha viszont a párod két naponta felhoz egy, az exéhez kapcsolódó történetet, akkor ott még van valami a levegőben, és bármilyen szomorú is, valószínűleg nem te vagy az, aki kitölti a gondolatait.

„Nem állok még készen egy kapcsolatra”

Hány embert láttál már, aki a végtelenségig képes várni a másikra, mert az azt állítja, hogy még nem áll készen?

A szomorú igazság az, hogy tízből kilencszer ez egyszerűen azt jelenti, hogy a srác nem érez olyan erős érzelmeket irántad, és mindegy, meddig vársz, nem valószínű, hogy ez meg fog változni.

Olvastad már?  Mi a vonzó benned az ellenkező nem szerint? Horoszkópod elárulja!

Túl gyorsan haladtok

Persze, van szerelem első látásra, de ha túl gyorsan haladtok, az nem minden esetben jelent jót.

Ha az ismerkedős részt átugorva egyből fejest ugrotok a komolyabb dolgokba, az azt is jelezheti, hogy a srác menekül valamilyen csalódás elől, esetleg nem mutat különösebb érdeklődést irántad, és nem kifejezetten az ismerkedős beszélgetések azok, amik lázba hozzák veled kapcsolatban.

Még mindig nem hívott randira

Furán hangozhat, de így is lehet talonban tartani valakit: hetekig tartó sms-ezések vagy üzenetváltások a Facebookon, de a személyes találkozást még mindig nem helyezte kilátásba?

Valószínű, hogy csak flörtöl, és nem érdemes várni rá tovább!

Azzal nincs baj, ha valaki óvatos, és a személyes találkozás előtt így méri fel a terepet, de azért erre a fajta kommunikációra nem lehet alapozni egy kapcsolatot.

Nem enged a dolgai közelébe

Van, aki szerint mindegy, két ember mennyire szereti egymást, akkor is vannak privát területek, amelyek körül meg kell húzni a határt.

Rendben van, ha nem használod a telefonját, és természetesen semmi közöd a postafiókja jelszavához, de ha már akkor is elfordul, amikor a telefonján bejelentkezik a közösségi oldalára, nehogy megláss valamit, akkor ez a pasi bizony vastagabbra húzta azt a határt, mint ahogy ésszerű lenne.

Olvastad már?  „Nem bírtam tovább! Amiért elhagytam a sikeres barátnőmet” - 4 őszinte férfi

Nem ébreszt pillangókat a gyomrodban

Néha a legjobb, amit tehetsz, ha a megérzéseidre hagyatkozol: amikor két ember között működik a kémia, akkor azt meg fogod érezni, de ha nem táncolnak pillangók a gyomrodban, akkor valamelyikőtök nem mutat akkora érdeklődést ez iránt a kapcsolat iránt.

Ha hiányoznak a romantikus pillanatok vagy a meghitt összebújások, az mindenképpen egy jel lehet.

Mit tehetsz?

Ha úgy érzed, te többet érzel, mint amennyit a férfi viszonoz, a döntés a te kezedben van. Nem valószínű, hogy ő lesz az, aki kilép a számára kényelmes szituációból.

A legjobb, amit tehetsz, ha őszintén elmondod neki, mit érzel és mit vársz tőle.

Dönthetsz úgy, hogy várakozó álláspontra helyezkedsz, de ne feledd, semmi nem garantálja, hogy a másik érzései valaha megváltoznak. Néha jobb, ha egyszerűen elengeded, és olyasvalakit keresel, aki értékeli a törődésedet.