Ilyen lakberendezési stílus illik hozzád – zodiákusod szerint

Ilyen lakberendezési stílus illik hozzád – zodiákusod szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen lakberendezési stílus illik hozzád – zodiákusod szerint / 2. oldal

Mérleg

Akárcsak a Rákoknak, úgy neked is nagyon lényeges a család, ezért szívesen igazítod úgy az otthonodat, hogy az ne csak a ti, hanem a gyermekeitek igényeinek is teljes mértékben megfeleljen. Szereted a szépet és jó ízléssel áldott meg a sors, ezért nem esik nehezedre összehangolni a berendezési tárgyakat. Ugyanakkor nehéz meghatározni a stílusodat, mert inkább több mindenből csipegetsz és így válogatod össze a számodra legjobban testhezálló és leginkább tetsző darabokat. Ráadásul mindezt úgy tudod kivitelezni, hogy az otthonod nem válik zsúfolttá, vagy éppen ízléstelenné.

 

Skorpió

Skorpióként előnyben részesíted az egyszerű, letisztult és sötét színeket, arra külön kell figyelned, hogy a feketével ne ess túlzásba. Ezt leszámítva nagyon aprólékos és türelmes lakberendező vagy, akár hónapokat, éveket vársz a tökéletes darabra, de nem veszel meg olyan bútort, ami nem passzol tökéletesen az elképzeléseidhez. Imádod az összhangot, úgyhogy mindennek mindennel harmonizálnia kell, kezdve a legapróbb kiegészítőtől a leginkább szembeötlő bútordarabokon át. Szenvedélyességed nem csak a harmóniakeresésben mutatkozik meg, kedveled azokat a különleges tárgyakat, amiknek történetük van.

 

Nyilas

A Nyilasok nagyon kedvelik az utazást, az állandó jövés-menést, és ezt szeretik az otthonukban is megmutatni, ha módjuk nyílik rá. Ha te is ebben a jegyben születtél, akkor minden bizonyára kiemelt helyet biztosítasz az utazási emlékeidnek, legyen szó fotókról, vagy éppen kagylókról, gondosan megválogatott hűtőmágnesekről. Szívesen inspirálod magadat idézetekkel is, ha valakinél, akkor egy Nyilasnál nagy eséllyel találunk falmatricát, vagy idézettel ellátott dekorációkat. Ami az összképet illeti, törekszel a személyre szabott, melegséget árasztó hangulatra és a puha, hívogató látványra. 

 

Bak

Bak jegyűként határozott elképzelésed van mindenről, így aztán a tökéletes otthonról is. Nálad csak az jöhet szóba, ami maximálisan rendezett, gondosan személyre szabott, modern és kifinomult, bár előfordulhat, hogy időnként előtérbe kerül a régi vágású éned – ebben az esetben hajlamos vagy fukarrá válni, és inkább a nagypapád ódon bútorát teszed be a nappaliba, csakhogy ne kelljen egy forintot sem költened. Azonban a Bakoknak fontosak az anyagiak és törekszenek is arra, hogy jól keressenek, ezért aztán jellemzőbb rájuk, hogy minőségi, drága és jól átgondolt alapanyagokra építik az otthonaikat. 

 

Vízöntő

Vízöntőként kellőképpen megfoghatatlan a stílusod, de ez nem éppen meglepő: te magad is megfejthetetlen rejtély vagy. Hajlamos vagy rá, hogy meggondolatlanul vásárolj, így aztán könnyen eluralkodik otthonodban a káosz – ez viszont a legkevésbé sem zavar. Éppúgy megtalálni nálad a méregdrága, eredeti festményeket a falon, mint a régóta kidobásra váró, törött dekorációs elemeket valamelyik sarokban. Nem igazán érdekel, ha nem passzolnak össze a bútoraid, a kiegészítőid és az sem érdekel különösebben, ha nincs rend, vagy éppen makulátlan tisztaság. A lényeg, hogy az otthonodnak ránézésre is egyénisége, egyedi hangulata legyen.

 

Halak

Ahogy minden Halak, úgy te is idealizálod a világot, és ez alól természetesen az otthonod sem lehet kivétel. Fontos számodra, hogy áradjon belől a melegség, illetve az, hogy minden bútornak, kiegészítőnek szinte személyisége legyen. Mivel az álmok, a művészetek és a spiritualitás is fontos részét képezi az életednek, ezek az irányvonalak felbukkannak a lakásodban is. Gyakran vásárolsz olyan dekorációs elemeket, vagy akár komplett bútorokat, amik elsőre nem passzolnak bele a látványtervbe, de mivel nem riadsz vissza a felújításoktól, addig komponálod őket, míg teljesen bele nem passzolnak az összképbe.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást