Szerelem / Párkapcsolat

5 krízis, amit nem lehet megúszni a legstabilabb kapcsolatban sem

Ellenállás mások csáberejének

Sok velős mondat született a hűség mibenlétéről. Az egyik szerint a hűség nem érzés, hanem döntés, nem kérdés, hanem válasz arra, hogy milyen ember vagy valójában. Erős mondat, jó megszívlelni. Sokan gondolják úgy, hogy szeretetet, odafigyelést hűtlenkedéssel ki lehet erőszakolni a másikból. Hidd el, ez tévút. Sok sebet okoz.

Ellaposdó szex

A hétköznapok feladatai, a mindennapok rutinja belerondíthat a szexuális életetekbe is. Utatokba áll a fáradtság, nyűgösség, kimerültség. De sokszor mi is hibázunk. Biztos ismerős, hogy már nem érzed magad szexistennőnek, könnyebb felkapni valami kinyúlt, de kényelmes ruhát, mint egy csinos otthoni rucit. 

Persze elvárható, hogy a pasid ennek ellenére megkívánjon, de lássuk be, a férfiak bizony vizuális örömökre is éheznek. Ne hagyd, hogy a kényelem miatt elszálljon a szexuális vágy!

Összeköltözés-para

Az összeköltözés nagy szintugrás. Közös felelősség, közös anyagi terhek, közös kuckó, közös napi rutin. Össze kell hangolnotok az életritmusotokat, és ez nagy lépés, mert nagy elköteleződéssel jár.

Ne haragudj a párodra, ha mondjuk fennakad pár részleten. Gondolj bele, mi nők akár már az első randin végiggondoljuk a lehetséges közös életet, a gyerekek nevét, miegymást, a pasik viszont kicsit másképp működnek.

A közös lak örömei azonban tényleg szorosabbá fűzik a kapcsolatot. Persze újabb közös feladatokat is generálnak. Ha az a pasi van melletted, akinek lennie kell, aki méltó hozzád, aki megérdemel, biztos kiálljátok a próbákat!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW