Életmód / Ezotéria

Ha ez a csillagjegye, akkor biztos, hogy a rosszban is kitart majd melletted

Ha ez a csillagjegye, akkor biztos, hogy a rosszban is kitart majd melletted

Bika

Nem egyszerű esetek a bikák, mégis ide kell sorolnunk őket, ugyanis a szerelemben iszonyúan kitartóak. Mindenáron stabil és biztos kapcsolatra vágynak, a lehető legjobbra törekszenek, ezért pedig nagyon sokat hajlandóak tenni – szükség esetén akár komoly áldozatokat is hoznak.

Kissé maradinak tűnhetnek, ugyanis a legtöbb bika ragaszkodik a hagyományokhoz, a tradíciókhoz, de ez párkapcsolatban gyakran inkább romantikában, lovagiasságban nyilvánul meg – ami azért nem olyan rossz dolog.

Mivel egész életükben arra tesznek erőfeszítéséket, hogy amit már elértek, azt megőrizzék, nagyon jó esély van rá, hogy a párkapcsolatokban is hasonló alapelveket próbálnak majd gyakorolni.

Szűz

Akárcsak a bikák, úgy a szűz jegyűek is inkább a tradíciókban, semmint a modern újításokban hisznek. Kissé ridegnek, távolságtartónak hatnak, de inkább csak szeretik megközelíthetetlennek mutatni magukat. Ehhez nem kell sokat színészkedniük, a szüzek tényleg kicsit maguknak valóak. Ez részben annak köszönhető, hogy állandóan elemeznek, analizálnak és megszállottan rendmániásak, számukra alapvető követelmény a rendszerezés és a rend.

Ebből adódik, hogy nagyon ragaszkodnak mindenhez, ami fix és stabil sőt, kifejezetten utálják a váratlan helyzeteket, mert nem tudnak improvizálni. Emiatt a kapcsolatukban is kitartóak és átgondoltak, partnerükre nem csak párként, hanem barátként és társként is tekintenek.

Bak

Talán furcsa, hogy ide soroljuk a bakokat, nekik ugyanis tényleg csak elvétve akad normális kapcsolatuk. Rettentően nehezen cövekelnek le, nagyon maximalisták és sokszor igazán jégszívűnek mutatkoznak. Azonban, ha sikerül elnyerni egy bak szerelmét, akkor olyan társra lelsz benne, amilyenről csak álmodhattál.

Egy szerelmes bak mindig bátorítani, támogatni fog, és bár azt nem mondhatjuk, hogy messze földről híres az optimizmusuk, párkapcsolatban teljesen másként viselkednek, mint a munkában. Realisták és józan gondolkodásúak, ha pedig komolyan gondolják a kapcsolatukat, maximálisan hűségesek és kitartóak.

Nagyon jól átlátják az élethelyzeteket, ezért nem csupán lelki, hanem sokszor szellemi támaszt is nyújtanak.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást