Stílus / Divat

8 ruhadarab és kiegészítő ami előnytelenül kövérít és lehet, hogy észre sem veszed

Kövérítő ruhadarab

Virágminta

Igaz, évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a színes virágminták, mégis a molettebbek inkább kerüljék, mivel pár kilóval többnek mutatják őket – és mindenkit. Ha mégis nagyon ragaszkodsz ezekhez a vidám, tavaszi díszítőelemekhez, válogass olyan darabokat, ahol csak elvétve, egy-egy függőleges sávban ékesítik a virágok a ruhát, ne pedig olyat, ahol az egészet, teljes egészében tarkítják!

Csillogó anyagok

Sok teltebb nő – főleg a fiatalabbak- elkövetik azt a hibát, hogy fényes, csillogó anyagokat hordanak, pedig ezek optikailag még inkább kövérítik őket. Akár a felső, akár az alsó veri vissza a fényt, az eredmény ugyanaz: pár kiló plusz!

Napjainkban a bulikban divatosnak számítanak a csillogó leggingsek, viszont akármilyen felsővel is kombinálod, ha teltebb vagy, ezek a darabok egyáltalán nem előnyösek a számodra! Helyettük válassz inkább vékony anyagból készült, fekete cicanadrágot, azzal biztosan osztatlan sikert aratsz majd!

Vízszintes csíkok

Bizonyára a legtöbb ducibb testalkattal rendelkező hölgy tudja, de azért felvesszük a listánkra, mivel az egyik legnagyobb hiba, amit csak elkövethetnek a molettebbek. Örök szabály, hogy a vízszintes csíkok kövérítenek, míg a függőlegesek slankítanak! Mindegy, hogy vékonyak, vagy vastagok ezek a minták, mindenképp kerüljük őket!

Óriási pöttyök

Ugyanúgy, ahogy a vízszintes csíkok, ezek se előnyösek a plusz kilóknál, mivel még jobban kiemelik a kerekded idomokat. Még a modelleket megszégyenítő alakkal rendelkező nők se kedvelik a pöttyöket- bár nekik az egészen apró formák még megengedettek. Ha mégse szeretnél lemondani róluk, válaszd inkább egy kiegészítő, vagy cipő díszítéseként!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Ugyanolyan alsó/felső

Ha lehet, kerüld azt, hogy ugyanolyan színű felső-és alsórészt hordj, mivel akkor nem töri meg semmi az alakot. A színekkel fantasztikusan lehet játszani, akár több kilót is lefaraghatsz az alakodról a megfelelő árnyalatok kombinálásával, ezt ne feledjük kihasználni! Ez talán a fekete színnél kivétel – mivel köztudottan vékonyít-, de hogy ne fessünk úgy, mint aki gyászol, párosítsuk élénk színű ékszerekkel és táskával!

Háremnadrág

Kevés olyan ruhadarab van, ami annyira megosztja a közvéleményt, mint az évek óta divatos háremnadrág. Igaz, egyértelműen nem lehet azt mondani, hogy ez egy tiltott darab a ducibbaknak, ugyanis olykor kifejezetten előnyös nekik, de tudni kell a megfelelő fazont kiválasztani! Fontos, hogy inkább a kevés felesleggel rendelkező hölgyeknek való, nekik is így úgy, hogy hozzá feszülősebb felsőrészt válasszanak a bő fazonok helyett, hogy elkerüljék a zsákszerű kinézetet.

Vékony cipősarok

A magas sarok szinte alapkövetelmény a molettebbeknél, mivel csodálatos lábakat varázsol, viszont a nagyon vékony tűsarkakat kerüljük, mivel azzal csak nagyobb kontrasztot teremtenénk a cipőnk és alakunk között. A legjobb, ha vastagabb sarkúakat, vagy az idén igazán divatos telitalpúakat választjuk.

Kicsi táska

A kicsi, apró táskák és retikülök szintén óriási kontrasztot teremtenek, ezért inkább a nagyobb, extra size méretűeket preferáljuk! Ne féljünk tőlük, ezek a modellek is ugyanolyan nőiesek lehetnek, mint a kisebb, szerényebb darabok! Színválasztás és minták tekintetében már nincs megkötés, itt bátran szabadjára engedheted a fantáziádat, de figyelj arra, hogy árnyalatában passzoljon a cipődhöz!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást