Otthon

Köszöntenéd a szeretteidet? Csodálatos karácsonyi üdvözlőszövegek

Már sokkal kevésbé szokás, de még mindig él a hagyomány, mely szerint karácsonykor kedves üdvözletekkel lepjük meg szeretteinket. Ha te is unod az agyonismételt szlogeneket és mondatokat, akkor szemezgess az alábbi összeállításból!

„Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Eltörpül ilyenkor a lárma az árnyék, megszépül a szívben minden igaz szándék. Boldog karácsonyt kívánok!”

„Az ünnepek mágikus pillanatai örökké a szívünkben élnek. Nem számít, hány év van a hátad mögött, te is segítesz életben tartani a varázslatot. Köszönöm, hogy különlegessé teszed számomra a karácsonyt!”

„A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szent Karácsony. Békés Ünnepeket kívánok!”

„Az ünnep nem egy nap. Az ajándék nem a fa alatt vár. Az igazi ajándék az Életben vár. És a karácsony maga az ajándék. Akit az Élettől kapunk. Nekem te vagy a karácsony.”

„Most a fenyőfák ágai védnek, most, aki éhes, kapjon ebédet, most, aki álmos, álmodni tudjon, most, aki gyertya, el ne aludjon!”

„A bent didergő éjszakát sejlő fényremény fűti át, szív öröme feldereng, benső béke csöndje cseng,
nyugalom derűje száll, s angyalok ideje jár.”

„Nő a dér, álom jár, hó kering az ág közt. Karácsonynak ünnepe lépeget a fák közt.”

„Legyen veled Karácsony Angyala, legyen áldás és ünnep az Ünnep, szeretet simítsa lelkedet, mikor a csengők megcsendülnek.”

„Szelek szárnyán, fenyőágon, megérkezett a karácsony. Fogadjuk meleg szobával, friss sültekből vacsorával, ünnepeljük, marasztaljuk, énekszóval magasztaljuk.”

„Karácsonyi ajándék ötleteim: az ellenségednek megbocsátás, az ellenfelednek türelem, a barátodnak szeretet, a partnerednek szívesség, mindenkinek jóindulat, minden gyermeknek egy jó példa, magadnak tisztelet.”

„Ahány csengő: csendüljön, ahány gyerek: örüljön, ahány gyertya: mind égjen, karácsonyi szépségben.”

„Halld a csengő szép szavát, mily vidáman száll! Fényes titkok ajtaját nyitja, nyitja már, tárul ajtó, tárul szív, zendül a szoba: tündökölve ott virít a karácsonyfa!”

„Karácsony este van. Manók és mókusok csöngettyűznek ezüst dióval.  Te itt állsz álmaim között díszítve aranyozott útravalóval.”

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW