A Kos szerelmi kompatibilitása – Kivel van erős és gyenge ezoterikus köteléke?

A Kos szerelmi kompatibilitása – Kivel van erős és gyenge ezoterikus köteléke?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Kos szerelmi kompatibilitása – Kivel van erős és gyenge ezoterikus köteléke? / 2. oldal

Kos és Oroszlán szerelmi kompatibilitása: Közepes

Úgy a Kos, mint az Oroszlán agresszív temperamentumú. Mindkettejüknek nagy az egojuk és dominálni szeretnének. Az agresszív Kos nem szeret a második helyen lenni, a királyi Oroszlánnak pedig állandó csodálatra van szüksége.

A kapcsolat csak akkor működhet, ha megtudják osztani egymás közt a rivaldafényt, és a Kos csodálni tudja az Oroszlánt.

Mivel szexuálisan annyira hasonlítanak, a kapcsolat elején úgy tűnhet nagyon jól kijönnek egymással. Stabil és hosszú távú kapcsolat akkor tud kialakulni köztük, ha gyengédek és tapintatosak tudnak lenni egymással.

Kos és Szűz szerelmi kompatibilitása: Gyenge   

A Kos bátorsága lenyűgözi a félénk Szüzet – egy ideig. Azonban szexualitás tekintetében annyira eltérnek egymástól, hogy nagyon türelmesnek kell lenniük egymással a siker érdekében. A Kosok szenvedélyesek, impulzívak és közvetlenek.

A Szűz szexualitása sokkal titokzatosabb és több időbe telik kibontakozása. A Kos tele van izgalmas tervekkel, új ötletekkel, ragaszkodik a “főnök” pozícióhoz.

A Szűz kritikus és nyűgös, szereti ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan ő szeretné. A kapcsolatuk rengeteg erőfeszítést igényel, ezért gyakran nem tudnak kialakítani egymással életre szóló kapcsolatot.

Kos és Mérleg szerelmi kompatibilitása: Erős  

A két ellentét közt erős kezdeti vonzerő van, kiegészítik egymást. Mindketten szeretik a szexuális örömöket. A Mérleg hajlamos mindent idealizálni, és ha nem a megfelelő partnert találta meg, elvesztheti minden eszményképét.

Ha az eszményi Kossal nem tud kialakítani egy jól működő kapcsolatot, a Mérleg valószínüleg lejjebb adja igényeit és egy személyiségéhez közelebb álló személyt keres. A két csillagjegy szülöttei fizikailag jól összeillenek, és nagy eséllyel alakulhat ki tartós házasság köztük.

Kos és Skorpió szerelmi kompatibilitása: Közepes  

Mindkét jegy szülöttje nagy fizikai energiával rendelkezik. Szeretik a függetlenséget és a kötetlenséget. Fenomenális a köztük levő szenvedély, viszont hosszú távon instabil partnerség jellemző kapcsolatukra.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást