Stílus / Test

10 körömlakk szín, ami tökéletesen passzol a fehér bőrhöz

10 körömlakk szín, ami tökéletesen passzol a fehér bőrhöz

Bordó

A bordó és annak minden árnyalata nagyon jól illik a fehér bőrhöz: ezek a mély, energiát és határozottságot sugalló színek üdítően hatnak az unalmas és egyhangú napokon. A piros már nem ennyire egyértelműen jó választás, de a sötét bordó garantált siker!

Vérnarancs

A narancssárga színekkel nem árt vigyázni, mert bizonyos árnyalataik könnyedén sápaszthatnak is, de a melegebb, mélyebb tónusok nagyon jól illenek a fehér bőrhöz.

Szilva

A bordóhoz és a vérnarancshoz hasonlóan feltűnő szín a sötétlila, a szilvaszín: ezek az izgalmas és különleges árnyalatok remekül passzolnak a világos bőrszínhez, ezért érdemes velük egy próbát tenned. Már csak azért is, mert most nagyon divatosnak számítanak!

Levendula

A levendula lila már sokkal kevésbé szembeötlő árnyalat, mint a sötétlila, vagy éppen a bordó, de nem is kell egy színnek feltűnőnek lennie ahhoz, hogy passzoljon a világos bőrszínhez. A levendula lila nagyon jó példa erre: különösen ideális választás, ha egy kicsit szürkés beütése is van.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Farmerkék

Igazi divatszín most a kék, mind a lakberendezésben, mind a divatban teret nyert magának. Nem hiányozhat a manikűrösök színpalettájáról sem, ráadásul a fehér bőrhöz remek választás: a farmerkék éppúgy, mint az egészen sötétkék.

Smaragdzöld

Jó hír a zöldet kedvelőknek, hogy a smaragdzöld nem csupán egy keresett és feltűnő árnyalat a színek között: remekül passzol a világos alaptónusokhoz. Mivel ilyen élénk, nem mutat olyan jól a hosszú körmökön – a rövideken annál inkább!

Bézs

A bézs a korábbiakhoz képest már egy kifejezetten enyhe, visszafogott szín, ám ez nem jelenti azt, hogy ne illene jól a fehér bőrhöz. Sokan félnek tőle és attól tartanak, hogy sápaszt, de az igazság az, hogy a bézs annyira hasonlít a természetes körömszínhez, hogy tökéletesen mutat világos bőrön is.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Pasztell rózsaszín

Ami igaz a bézsre, az áll a világos, rózsaszínes árnyalatokra egyaránt – főleg, ha azok még pasztellesek is! A rózsaszín jó választás világos bőrszín mellé és fényes, valamint matt változatban ugyancsak megállja a helyét.

Csokoládébarna

A csokoládét nem csak akkor imádhatjuk, ha a tányérunkra kerül: a körmeinken is csodálatosan mutat ez a sötét szín sőt, a világos bőr még tovább emel a szépségén. A csokoládébarna, akárcsak a vörös, kölcsönöz egy kis ünnepélyes komolyságot a viselőjének – ez ránk fér manapság!

Arany

Az arany a színpalettát tekintve közel áll a karamellás árnyalatokhoz, amik ugyancsak jól passzolnak a fehér bőrhöz – de előbbi a csillogás által egy kis extrát ad a megjelenésedhez. Érdemes próbát tenned a bronzos árnyalatokkal is, de az arannyal garantáltan nem fogsz mellé.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást