Arc / Stílus

A koreai nők 3 másodperces szabálya, amitől annyira kisimultak

A koreai nők 3 másodperces szabálya, amitől annyira kisimultak

3. Fiatalabbnak fogsz kinézni

Ha nem használsz hidratálókrémet, vagy nem úgy használod, ahogy kellene, a bőröd sokkal szárazabb lesz hosszú távon. Ez nem csak neked lesz feltűnő, hanem a környezetednek is, hiszen a száraz bőr hatására a ráncok is élesebbé válnak, pláne, hogy a bőröd sápadtabb hatást kelt.

Amikor erre nem figyelsz oda azonnal, az elhalt hámsejtek elkezdenek felhalmozódni, és hiába kapcsolsz utána, és kezdesz el krémeket használni, a hámsejtek miatt nem tud eljutni a mélyebb rétegekig. Ezért fontos, hogy csinálj egy bőrradírozást, majd innentől kezdve minden este, arcmosás után 3 másodperccel kend fel a hidratálódat!

Koreai szépségápolási tippek
Nattakorn Maneerat/istockphoto.com

4. Nyugtatja a bőrödet

Azoknak, akik érzékenyebb, kipirosodásra hajlamos bőrrel rendelkeznek, ez a 3 másodperces trükk felér egy valódi csodával! Ugyanis egy ilyen típusú arcbőrnek szüksége van a különleges odafigyelésre, ha viszont hagyod kiszáradni, sokkal nehezebb lesz ismét visszahozni az egyensúlyát.

Amennyiben viszont rögtön arcmosás után felkened a számodra ideális terméket, és nem várod meg, hogy megszáradjon az arcod, puhább és üdébb lesz a végeredmény. Csak arra figyelj, hogy napi kettő alkalomnál többször egyébként ne moss arcot, mert ez képes erőteljesen igénybe venni a bőrödet! Míg mások ezt észre sem veszik, addig az érzékenyebb típusok már egyetlen nap után látják a különbséget.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást