Horoszkópod szerint így tálalod a problémáidat – Magadra ismersz?

Horoszkópod szerint így tálalod a problémáidat – Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Horoszkópod szerint így tálalod a problémáidat – Magadra ismersz? / 3. oldal

Mérleg

A Mérlegekkel nem lesz nehéz rendezni a konfliktusaidat, ugyanis ők mindenáron arra törekszenek, hogy rend és nyugalom, továbbá harmónia vegye őket körbe. Utálnak úgy élni, hogy valami nem stimmel körülöttük, vagy éppen valamelyik családi, baráti kapcsolatukban nem teljesítenek 100%-osan, ez mindig feszélyezi a Mérlegeket.

Éppen ezért gyakori, hogy ők kezdeményezik a megoldást, vagy ha nem annyira égető a gond, akkor igyekeznek együtt élni vele. Ugyanakkor felszabadítja őket, ha sikerül rendezni a konfliktust, így érdemes náluk kezdeményezni. Természetesen nem durván, hanem csak kedvesen, hiszen a szép szóból is tökéletesen értenek.

Skorpió

Ha valakikkel, akkor a Skorpiókkal nincs könnyű dolgod, ők ugyanis azok, akik – saját véleményük szerint – hibátlanul gondolkoznak. Kiemelkedően nehezen fogadják el, ha valamiben nincs igazuk, ellenben szeretik a másik orra alá dörgölni, ha az hibázott. Sajnos a bosszúállásban is jeleskednek, ezért – bár időnként megérdemelnék – nem túlságosan célravezető a fejükre olvasni a problémákat.

Nem segít az sem, hogy szeretnek titokzatoskodni és utálják, valamint észre is veszik a hazugságot… Az a legjobb, ha színészi tehetséggel eljátszod, hogy őt tartod főnöknek, majd ebben a felállásban vázolod a problémádat, miközben a megoldás keresésére buzdítod – tehát átadod neki az irányítást.

Nyilas

A Nyilasok ugyan tüzes jegyek, mégsem nehéz velük dűlőre jutni a konfliktusokat illetően.

Ennek legnagyobb oka az, hogy szeretnek mindenkivel jóban lenni, ennek megfelelően remekül kommunikálnak és nyitottak mások irányába. Sokszor elég, ha egy-két elismerő szót elejtesz, és ők máris elolvadnak a dicséret fényében.

Innentől kezdve már nincs nehéz dolgod a konfliktusrendezést illetően. Főleg, hogy a Nyilasok nem tartoznak azok közé, akik bárkivel is veszekedni akarnának – bár ha nagyon muszáj, kiállnak maguk mellett, inkább a háttérben, otthon vezetik le a feszültséget.

Halak

A Halakkal egyszerre van könnyű és nagyon nehéz dolgod. Könnyű, mert ha érzelmekről van szó, akkor nagyon jól értik a nézeteidet és segítenek is, ahol tudnak – és nehéz, mert az észérvekkel egyáltalán nem lehet őket meggyőzni. Ők azok, akik annyira érzelmi szinten mozognak, hogy a széllel változik a véleményük és az álláspontjuk egyaránt.

Képtelenség racionális döntések meghozatalára bírni őket, csak akkor hajlandóak más szemével látni a világot, ha minden kötél szakad. A Halakat nem lehet másként kezelni, mint az érvek végeláthatatlan ismételgetésével és intenzív, érzelmi ráhatással.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást