Szerelem / Szex

Modern prostitúció, kölcsönös előnyök? Őszinte interjú egy huszonéves sugarbaby-vel

Egyesek ezt úgy értékelik, hogy tehetősebb emberek vesznek románcot pénzért, mások szerint viszont ez egy lehetőség, ami mindkét fél számára előnyös. Ítéletet mindenki könnyen mond, de tényleg minden sugar baby szívtelen aranyásó, vagy ennél árnyaltabb a helyzet? Nórát kérdeztük erről, aki évek óta sugarbaby-ként él.

Hogyan lettél sugarbaby?

Először csak viccelődtünk ezzel a barátnőimmel, aztán egyikünk kipróbálta és bejött neki. Én is követtem a példáját és ugyan először nem vettem komolyan, de végül pozitív tapasztalataim lettek és otthagytam a munkahelyem, ma már ebből élek.

Hogy működik az oldal?

Mint egy rendes társkereső, csak itt a sugar daddyk azt is feltüntetik, milyen életszínvonalon élnek és mennyit keresnek. Cseteléssel kezdődik és ha kölcsönös a szimpátia, akkor jöhet egy személyes találkozó.

Van szex az első alkalommal?

Nem, nálam soha, de szerintem más lányoknál sem. Ha nem tetszik az illető, nem lesz folytatás, ha tetszik, akkor is először valami más közös programot tervezünk. Itt nem a szex a legfontosabb, legalábbis nekem nem. Ez nem prostitúció, itt én döntöm el, kit meddig engedek. Mindenkinek megvannak a saját szabályai, nekem is.

Milyen szabályok ezek?

Vannak bizonyos dolgok, amiket nem teszek meg, semennyi pénzért sem, például anális szex, korbács és fétisek nálam kizárva. Már nagyobb összegeket is utasítottam vissza, de ezekből nem engedek. Nem randizom 50 feletti férfiakkal sem, illetve ha unom, vagy nem érzem jól magam a daddy társaságában, akkor sem folytatom a kapcsolatot.

Olvastad már?  10 gyönyörű régi keresztnév, ami ismét divatba jöhetne

Az interjú folytatódik a következő oldalon, lapozz ide kattintva >>

Oldalak: 1 2