Életmód / Ezotéria

Csillagjegyed szerint márciusban ez fog kihívást okozni számodra

Csillagjegyed szerint márciusban ez fog kihívást okozni számodra

Bak 

Bár a Bakok rendszerint hajlamosak arra, hogy problémákat generáljanak maguknak akkor is, ha egyébként erre nem lenne okuk, most úgy néz ki, a március nem tartogat komolyabb kihívásokat számukra. Egy kicsit te is nyitottabb leszel a melengető napsugarak hatására, és belemehetsz olyan flörtökbe, amik egyébként távol állnak tőled – ha kapcsolatban élsz, ez jelenthet konfliktusforrást az életedben. 

Vízöntő

A legnagyobb kihívás az lehet számodra, hogy a kedvező körülmények ellenére se bízd el magadat. A Vízöntők az év első felében valósággal szárnyra kaphatnak, ami bizony rájuk is fér, de annál nagyobb kihívást jelenthet, hogy megtartsd a kontrollt, ne legyél annyira könnyelmű, amennyire az aktuális körülmények alapján lehetnél. Az optimizmusodat persze ne veszítsd el, de kivételesen próbáld meg egy kicsit visszafogni magadat. 

Halak

Idén márciusban a Halak jegyűek még az átlagosnál is nyitottabbá válnak a művészetek, az ábrándozások, adott esetben a spiritualitás felé, így pedig komoly kihívásnak tűnhet az is, hogy a mindennapos feladataidat megfelelően elvégezd. Erre talán a tavaszi fáradtság is rátesz egy lapáttal, de nem könnyű most megtalálni az összhangot, a harmóniát az életedben. Pedig arra kell koncentrálnod, hogy kevésbé legyél mélabús!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást