Életmód / Ezotéria

Csillagjegyed szerint márciusban ez fog kihívást okozni számodra

Csillagjegyed szerint márciusban ez fog kihívást okozni számodra

Mérleg

A legtöbb Mérlegnek nyugodtan és kiegyensúlyozottan indult az éve, dacára annak, milyen körülmények között kell élnünk jelenleg. Nem is igazán kell komolyabb problémákkal szembenézned tavasszal, inkább csak arra kell ügyelned, hogy az életmódod visszatereld a helyes mederbe. Nagyon szorosan összefügg ugyanis az egészségi állapotod a hangulatoddal, kár lenne, ha ágynak dőlnél egy ilyen szép időszakban.

Skorpió

Ebben a márciusban a legnagyobb nehézséget az okozza számodra, hogy el kell hagynod a komfortzónádat, miközben háttérbe kell szorítanod a személyiséged legfontosabb vonásait – hát, ez nem túl könnyű feladat. Úgy tűnik, az idei tavasszal célszerűbb lesz sokkal átgondoltabban, megfontoltabban döntened és haladnod, így előbb célt érhetsz.

Nyilas

Az idei év első felében elveszítheted a lelkesedésedet, különösen azért, mert úgy tűnik, fogalmad sincs a helyes irányról. A csillagok alapján a legnagyobb veszélyben a karriered, vagy a munkahelyed lehet, ami persze nem jelenti azonnal azt, hogy elbocsátanak – lehet, hogy csak nem indul az a tanfolyam, amire régóta vársz. A jó hír, hogy neked nem okoz gondot az újratervezés, úgyhogy viszonylag könnyen rátalálsz majd a megoldásra. 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást