7 kézműves projekt, amivel akár pénzt is kereshetsz

7 kézműves projekt, amivel akár pénzt is kereshetsz

Címlap / Otthon / Hobbi / 7 kézműves projekt, amivel akár pénzt is kereshetsz / 2. oldal

Egyedi rajzok

Jól rajzolsz? Akkor el is adhatod az alkotásaidat! Nyugalom, nem kell rögtön az aluljárókban fagyoskodnod a portékáddal, az Etsy-re vagy hasonló oldalakra feltöltheted kis méretben az alkotásaidat, amiket aztán a meghatározott összegért nyomtatható méretben is megkap a vásárló. Készíthetsz falra akasztható grafikákat, de érdemes például az esküvői meghívók dekorációira is gondolni, ezeket is sokan szerzik be ilyen oldalakról.

 

Vászon táskák

Egy vászon táskával rengeteg nejlonzacskót lehet bevásárlás közben kiváltani, így még jót is teszel a bolygóval, ha ilyeneket árulsz. Pláne, ha újrahasznosított anyagból készíted őket. Érdemes szétnézni használt ruhákat árusító boltokban, és huzatokat, függönyöket, asztalterítőket vadászni, amelyek megfelelnek a célnak.

A vászon táskák elkészítése nem bonyolult dolog, minimális varrási ismeretekkel is menni fog, a sikered azon múlik, mennyire egyedi tatyókat tudsz összedobni.

 

Upcycling ruhadarabok

A recycling, vagyis újrahasznosítás is nagyon menő dolog, de újabban egyre népszerűbb az úgynevezett upcycling, amikor egy már meglévő tárgyat tuningolsz, ezzel nem csak tovább használva, de még klasszabbá, értékesebbé is téve.

Ha van egy kis érzéked a divathoz, tervezéshez, és a kézügyességed mellett fantáziád is van, akkor érdemes nyitott szemmel járni például a használt ruha boltokban, vagy ismerősöktől begyűjteni a már nem használt alapdarabokat. Majd ezeket egy kis átalakítás, frissítés után piacra dobhatod. Egy hímzett minta is sokat jelent, de természetesen csak a fantáziád szab határt!

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást