Szórakozás / Otthon

5 kevésbé ismert romantikus film, amit imádni fogsz

Vannak azok a romantikus filmek, amiket ezerszer láttunk már, és szinte kívülről fújjuk őket. A szerelmünk lapjai igazi alap mű, a Csillagainkban a hiba az elmúlt évek egyik legnagyobb kedvence volt, akárcsak a P.S. I love you vagy az Igazából szerelem. De mi van akkor, ha valami újra vágysz, amit még nem láttál? Ne is keresgélj tovább, megmutatjuk, mik azok a kevésbé ismert romantikus filmek, amiket feltétlenül látnod kell!

Gréta

Tini korodban te is imádtad Hilary Duff filmjeit? Ha egy kicsit szeretnél nosztalgiázni, de nem akarod újranézni a régen látott mozikat, válaszd ezt!

A történet kicsit hajaz talán az Utolsó dal című filmre, de mégis egészen más. A főszereplő, Gréta kissé problémás lány, egyáltalán nem élvezi az életet, sőt, még egy listát is vezet különböző öngyilkossági módszerekről.

Ezért anyja úgy dönt, Grétát a nagyszüleihez költözteti, hátha a nagy változás kihat a felfogására is.

A terv pedig még működhet is, hiszen itt ismerkedik meg egy sráccal, aki átalakítja az életét; de ahogy az lenni szokott, akad egy kis probléma…

Kétéjszakás kaland

Ez a film nem igazán a végtelenül romantikus kategóriába tartozik, de ha szereted a könnyedebb, vicces történeteket, érdemes adnod neki egy esélyt. Meglátod, tetszeni fog!

Olvastad már?  5 kihagyhatatlan film az idei nyárra

A sztori főszereplőjével, Megannal nemrég szakított a pasija, és máris továbblépett egy új csajjal az oldalán. Ő ezért úgy dönt, ideje megismerkednie valakivel, és ha más nem, életében először kipróbálni, milyen egy egyéjszakás kaland.

A neten ismerkedik meg egy sráccal, Alec-kel, átmegy hozzá, másnap pedig egy kisebb vita után igyeszik is mihamarabb lelépni. A gond, hogy egy hatalmas hóvihar betemette a várost, és még az ajtót sem lehet miatta kinyitni.

Így hát kénytelen ott tölteni még egy éjszakát, ami viszont egyáltalán nem lesz olyan szörnyű, mint gondolták volna.

Most jó

Ha szereted a romantikus, nagyon megható drámákat, akkor biztosan láttad már a Csillagainkban a hiba című filmet.

Ez a történet is hasonló, legalábbis témáját tekintve, a főszereplő lány ugyanis megtudja, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála.

A hír hallatán Tessa már tudja, hogy a betegség nem hagy neki túl sok időt, így összeállít egy listát arról, miket szeretne még megtenni az életében.

És amikor kezdi elveszíteni az erőt és kitartást, besétál az életében egy srác, aki segít neki megvalósítani a kitűzött terveit.

Olvastad már?  Így tedd hangulatosabbá a fürdőszobát az erotikához. 5 tuti tipp

A szerelem üstököse

Adott két fiatal, Kim és Dell, akik teljesen véletlenül találkoznak egymással egy meteorzápor alatt.

A két szereplő egymásba szeret, a film pedig hat éven át mutatja be a kapcsolatukat, ahogy virágzik, majd lassan hervadásnak indul.

A sztorit viszont az dobja meg igazán, hogy nem időrendben halad; a találkozás és megismerkedés pillanatát az a jelenet követi, amikor a szakítás után először találkoznak.

Mindezt párhuzamos univerzumok és visszaemlékezések segítségével mutatják meg, így biztos, hogy akár kétszer is megnézheted anélkül, hogy unalmassá válna.

A élet habzsolva jó

Sutter tipikusan az a srác, aki a jelenben él, csajozik, bulizik, és kicsit sem izgatja a távoli jövő. Aztán itt van Aimee, egy fiatal lány, akivel egy váratlan találkozást követően egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A két fiatal nem is lehetne egymástól különbözőbb személyiség, mégis kialakul közöttük egy szoros barátság. Kezdetben. A lány ugyanis rövidesen elkezd többet érezni a srác iránt, aki valamilyen szinten viszonozza ezt, de mégsem teljesen.

A határok kezdenek elmosódni barátság és szerelem között, ami rengeteg szívfájdalmat hoz magával. Érdemes megnézni, ha voltál már hasonló helyzetben!