36 kérdés, ami után szerelembe esel – Merjetek őszintén válaszolni!

36 kérdés, ami után szerelembe esel – Merjetek őszintén válaszolni!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 36 kérdés, ami után szerelembe esel – Merjetek őszintén válaszolni!

Ha mégsem drámai, hanem inkább biológiai szempontból közelítjük meg a témát, akkor a szerelemmel kapcsolatos kémiai folyamatokat izgalmas megvizsgálni. Homályos tekintet, remegő hang, felszínes légzés, verejtékezés, tág pupilla, kipirosodó arc és ajkak, ezek mind egyértelművé teszik, hogy itt bizony lecsapott a ménkű.

Mindezek egy ősi mechanizmust segítenek, melynek célja nem több az utódnemzésnél. A szerelemnek három fázisát különítették el a kutatók, az első, friss szerelmes állapot a kedves megtalálásában, meghódításában segít, a második romantikus állapot segíti elő a pár kapcsolatát, az utódnemzést, és a harmadik, az összetartozás állapota azért kell, hogy a pár közösen nevelje fel az utódot.

Tudományos magyarázat ide vagy oda, egy biztos, ha valakit szeretünk, akkor közel akarjuk érezni magunkhoz testileg és lelkileg. Ebben segít az a 36, legkevésbé sem diszkrét kérdés, amely megválaszolása után állítólag azonnal szerelembe esik mindenki. Jó lenne, ha csak ennyin múlna a dolog, mindenesetre egy próbát megér. Már csak azért is, mert a kérdések közt olyan témákat tisztázhatunk önmagunkkal és partnerünkkel, melyeket eddig talán még senki sem mert megkérdezni.

A kérdésekhez lapozz egyet!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást