Szerelem / Párkapcsolat

5 kegyes hazugság, ami igenis hasznára válik egy kapcsolatnak

1. Tegyél úgy, mintha kedvelnéd a családját

Főleg az anyukáját. Nekem már volt olyan barátom, akinek az anyja egy iszonyatos boszorka volt, mégsem mondtam rá rosszat soha. Bizonyára előfordult már mindenkivel, hogy szerelme családját látva elgondolkodott, hogy az ő kedves, okos, szuper pasijának hogy lehet ilyen csodabogarakból álló famíliája. 

Ennek ellenére – hacsak nem nyíltan ellenségesek veled – illik kedvesnek lenni a fura rokonsággal, mert egymás családját szidni olyan töréseket okozhat egy kapcsolatban, amiket nehéz elfelejteni.

Úgyhogy a legközelebbi vasárnapi ebédre vigyél egy doboz bonbont és mosolyogj szépen.

2. Mondd neki, hogy ő a legszexibb férfi

A férfiak ugyanúgy szoktak elégedetlenkedni a külsejükkel, mint mi. Na jó, talán annyi nyomás azért nincs rajtuk a szépséget illetően, de nekik nincsenek is vigasztaló barátnőik, akikkel folyamatosan biztosítják egymást arról, hogy milyen csinosak.

Egy fiús sörözés alkalmával kis eséllyel fogják megbeszélni, hogy „Zolikám, egy kis pocakot növesztettél, de milyen jól áll neked!” Az anyjukon és rajtunk kívül párunk külsejét nem dicséri senki, úgyhogy időnként add tudtára, hogy neked ő a legszexibb alfahím.

Olvastad már?  5 mag és csonthéjas, amit fogyassz gyakrabban, mert betegségek tucatjait előzi meg

3. Mutass érdeklődést a meccs iránt

Esélyes, hogy párunknak van olyan hobbija vagy szenvedélye, amitől mi falramászunk, de minimum halálra unjuk magunkat. Ennek ellenére, ha éppen csillogó szemmel, izgatottan mutatja, milyen új kütyüt vett a kocsiba, melyik pályát csinálta végig a zombihentelős videójátékban, vagy hogy végre nyert a kedvenc focicsapata, akkor mindig tegyél úgy, mintha érdekelne.

Pár udvarias kérdést is feltehetsz, nagyon jól fog esni neki. Viszonzásként ő is végig fogja hallgatni tőled, hogy a legjobb barátnőd milyen gáz pasival jött össze, illetve elmegy veled megnézni a moziban egy romkomot egy akciófilm helyett.

4. Értékeld az ajándékait

A legtöbb férfinak fogalma sincs, barátnője milyen ajándéknak örülne. Teljesen másképp kommunikálnak, mint mi, és nem értik az utalásokat, így ha nem mondod meg kerek perec, mit szeretnél, akkor ne csodálkozz, ha valami béna ajándékkal fog meglepni. Ennek ellenére ne mutasd ki a csalódottságod, mert ezzel csak feleslegesen megbántod szegényt.

Különben sem az ajándék a lényeg, hanem a szándék, és ha tudod, hogy szeretettel választotta ki neked a meglepetést, nincs okod a keserűségre. Legközelebb pedig mondd el neki szépen, hogy pontosan mire vágysz.

5. Tegyél úgy, mintha szexisten lenne

Mindig éreztesd vele, hogy jó az ágyban. Előfordul, hogy valamelyik fél jobban be van indulva egy kis összebújásra, mint a másik, de ilyenkor sem szabad unottan, vagy passzívan hozzáállni a dologhoz, mert azzal a földbe döngöljük az önbecsülését. Egy picit rájátszunk az élvezetre és utána mindenki elégedetten alszik el. Ez is pusztán egy kis „kegyes hazugság”, ami hasznára válik egy kapcsolatnak.

Olvastad már?  5 merénylet, amivel súlyosan gátolod a hajad gyors növekedését

Kép forrása: bernardbodo/Depositphotos.com