Kikapcsolódás / Szórakozás

Hogyan szereted a kávét? Ezt árulja el a személyiségedről

Hogyan szereted a kávét? Ezt árulja el a személyiségedről

6/7 Cappuccino

Egyszerű és elegáns, mégis finom: az életben is arra törekszel, hogy megoldást találj a nehéz ügyekre, ezért remek ügyvéd, orvos vagy tanár lehet belőled.

Nem vagy az az örök optimista, aki mindig mindent rózsaszínben lát, és nem is akarsz cukormázba borítani mindent, de hiszel benne, hogy az élet kemény munkával és megfelelő hozzáállással egyszerűbbé tehető.

Tudod, hogy a bukás és a veszteség ugyanúgy az élet része, mint a boldogság és a siker, ezért mindkettőt emelt fővel fogadod, és nem annyira színtiszta élvezet, mint inkább az egészséges egyensúly megtalálására törekszel.

Cappuccino
istockphoto

7/7 Fahéjas-tejhabos kávécsodák

Csak időnként, egy-egy jó ebéd után, vagy egy barátnős találkozón iszol kávét, nem része a mindennapi rutinodnak, olyankor viszont minden jöhet: fahéj szórás, tejhab és karamell öntet…

Nem vagy a szokások rabja, inkább azt teszed, amihez az adott pillanatban leginkább kedved van, ebből fakadóan általában elégedett, boldog ember vagy, viszont rosszul viseled a kötöttségeket, vagy ha valaki bele akar szólni a mindennapjaidba.

Igazi szabad szellem vagy, kicsit talán csapodár és rapszodikus is, de kétségtelenül izgalmas melletted minden pillanat.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást