Kikapcsolódás / Szórakozás

Hogyan iszod a kávét? Ezt árulja el a személyiségedről

Hogyan iszod a kávét? Ezt árulja el a személyiségedről

4/7 Tejjel és cukorral

Az élet rövid, ezért minden pillanatát ki kell élvezni – akár ez is lehetne a mottód. Te aztán tudod, hogy kell a legrosszabb helyzetekből is kihozni a legjobbat, minden pillanatot tudsz élvezni, és remek ízlésednek köszönhetően képes vagy a legjobb minőségű dolgokkal körül venni magadat.

Vigyázz, mert hajlamos lehetsz arra, hogy tovább nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér, és ezzel kellemetlen helyzetekbe hozhatod magadat, képességeidet azonban remekül kamatoztathatod, ha például a szolgáltató iparban helyezkedsz el, hiszen akkor is képes vagy kitalálni, mi tenné boldoggá az embereket, ha még ők maguk sem tudják.

5/7 Mézzel

Az elegáns, finom megoldások híve vagy, aki még a legnagyobb nehézségeket is nőies bájjal képes áthidalni, és méltóságodon soha nem esik csorba.

Ami a szíveden, az a szádon, de a véleményedet képes vagy úgy csomagolni, hogy azzal senkit ne sérts meg, viszont felnyisd mások szemét a meglátásaiddal – ez pedig kétségtelenül egy nagyon előnyös tulajdonság.

Ugyanakkor nehezedre esik helyt állni azokban a helyzetekben, amiket megalázónak, vagy méltóságodon alulinak érzel, és bár ezt senki nem látja rajtad, hajlamos vagy a szorongásra.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást