Kikapcsolódás / Szórakozás

Hogy iszod a kávét? Sokat elárul a személyiségedről

Üres presszó kávé

Sokak számára elviselhetetlenül keserű, de te érzed a szépséget a karakteres aromában. Szereted a kihívásokat, csak annak tudsz tiszta szívből örülni, amiért meg is dolgoztál.

Érdekelnek a művészetek és szereted a fanyar humort, viszont viszolyogsz mindentől, ami közönséges vagy ostoba.

Imádod a rejtvényeket és az összetett dolgokat, a mellébeszéléstől viszont kiver a víz: számodra az a legjobb, ha a minden a lehető leghatékonyabban, egyenesen működik.

Tejjel

Nem vagy egy ijedős típus, de az erős oldaladat gondosan elrejted, és csak akkor mutatod meg, ha valóban szükség van rá.

Ízig-vérig nő vagy, aki a mindennapokban bájos és lágy, de ha harcra kerül a sor, a sors nem tudja egy-két pofonnal elijeszteni, sőt csak meghozza a kedvét a küzdelemhez.

Ahogy a feketét a tejjel, úgy az életedet is szereted apró luxuspillanatokkal feldobni: egy forró habfürdő, vagy a pároddal töltött vacsora képes a legjobban feltölteni, mert az élet minden apró szépségét képes vagy kiélvezni.

Cukorral

Nem ijedsz meg a kihívásoktól, de nyugodtabb vagy, ha van mire támaszkodnod. Fontosak számodra a barátok és a család, akikkel megoszthatod a mindennapi kihívásokat, és akik megédesítik az életedet.

Elvégzed, ami a kötelességed, de nem szeretsz szembe úszni az árral, és hajlamos vagy az egyszerűbb megoldásokat keresni.

Ez azonban nem feltétlenül rossz, hiszen, amíg egészséges keretek között tartod, remek problémamegoldóvá tesz, aki nyers erő helyett inkább az eszét használja.

Tejjel és cukorral

Az élet rövid, ezért minden pillanatát ki kell élvezni – akár ez is lehetne a mottód. Te aztán tudod, hogy kell a legrosszabb helyzetekből is kihozni a legjobbat, minden pillanatot tudsz élvezni, és remek ízlésednek köszönhetően képes vagy a legjobb minőségű dolgokkal körül venni magadat.

Vigyázz, mert hajlamos lehetsz arra, hogy tovább nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér, és ezzel kellemetlen helyzetekbe hozhatod magadat, képességeidet azonban remekül kamatoztathatod, ha például a szolgáltató iparban helyezkedsz el, hiszen akkor is képes vagy kitalálni, mi tenné boldoggá az embereket, ha még ők maguk sem tudják.

Még három kávétípus a következő oldalon. Lapozz és olvasd el a te kedvenced miről árulkodik rólad >>

Mézzel

Az elegáns, finom megoldások híve vagy, aki még a legnagyobb nehézségeket is nőies bájjal képes áthidalni, és méltóságodon soha nem esik csorba.

Ami a szíveden, az a szádon, de a véleményedet képes vagy úgy csomagolni, hogy azzal senkit ne sérts meg, viszont felnyisd mások szemét a meglátásaiddal – ez pedig kétségtelenül egy nagyon előnyös tulajdonság.

Ugyanakkor nehezedre esik helyt állni azokban a helyzetekben, amiket megalázónak, vagy méltóságodon alulinak érzel, és bár ezt senki nem látja rajtad, hajlamos vagy a szorongásra.

Cappucino

Egyszerű és elegáns, mégis finom: az életben is arra törekszel, hogy megoldást találj a nehéz ügyekre, ezért remek ügyvéd, orvos vagy tanár lehet belőled.

Nem vagy az az örök optimista, aki mindig mindent rózsaszínben lát, és nem is akarsz cukormázba borítani mindent, de hiszel benne, hogy az élet kemény munkával és megfelelő hozzáállással egyszerűbbé tehető.

Tudod, hogy a bukás és a veszteség ugyanúgy az élet része, mint a boldogság és a siker, ezért mindkettőt emelt fővel fogadod, és nem annyira színtiszta élvezet, mint inkább az egészséges egyensúly megtalálására törekszel.

Fahéjas-tejhabos kávécsodák

Csak időnként, egy-egy jó ebéd után, vagy egy barátnős találkozón iszol kávét, nem része a mindennapi rutinodnak, olyankor viszont minden jöhet: fahéj szórás, tejhab és karamell öntet…

Nem vagy a szokások rabja, inkább azt teszed, amihez az adott pillanatban leginkább kedved van, ebből fakadóan általában elégedett, boldog ember vagy, viszont rosszul viseled a kötöttségeket, vagy ha valaki bele akar szólni a mindennapjaidba.

Igazi szabad szellem vagy, kicsit talán csapodár és rapszodikus is, de kétségtelenül izgalmas melletted minden pillanat.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást