Életmód / Ezotéria

4 karrierista csillagjegy, aki keményen megdolgozik a sikerért

4 karrierista csillagjegy, aki keményen megdolgozik a sikerért

Bak: nagy álmai vannak, amit muszáj beteljesítenie

A Bakok ritkán érik be olyan munkával, ahol másoknak kell dolgozniuk, már csak azért is, mert tele vannak nagy célokkal. Számodra a munka nem csak egy hely, ahová bejársz dolgozni: ez az életed része is, ezért jól akarod csinálni. Ebből kifolyólag nagyon odateszed magad, ha új feladatot kapsz, hiszen nem csak másoknak, de egyúttal saját magadnak is bizonyítani akarsz.

Állandóan újabb kihívásokat keresel, mert tudod, hogy egy sokszínű munkakörben kisebb eséllyel égsz ki, és az a célod, hogy végül valami maradandót alkoss. Emiatt a Bak jegyű emberek gyakran inkább egyéni vállalkozóként dolgoznak, hogy valóban kiteljesedhessenek a munkájukban, és saját kedvükre haladhassanak a feladatokkal.

Vízöntő: saját birodalmat szeretne felépíteni

Amikor egy Vízöntőnek megszületik egy karrierötlet a fejében, biztos, hogy senki sem tudja lebeszélni róla. Nem csoda, hiszen rendkívül kitartó vagy, és pontosan tudod, mit akarsz, ezért még a legmeredekebb helyzetektől sem riadsz vissza. Szívesen irányítasz másokat, hiszen született főnök vagy, de közben nagyon jól szót is értesz a környezeteddel. Ez a két kombináció együtt nagyon jó vezetővé tesz, ezért nem érzed jól magad sokáig mások irányítása alatt.

Te az a típusú ember vagy, aki nem fél a szabályok megszegésétől és az ismeretlentől, ezért képes vagy arra is, amiről mások egész életükben csak álmodoznak. Ha pedig valamibe belekezdesz, tuti, hogy nem hagyod majd félbe; ez a hozzáállás karrierfronton még inkább jellemző rád! Nem véletlen, hogy sokszor még a nyaralások közepén is előkapod a laptopod, hogy elküldj egy-két e-mailt.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást