Milliomosok szerint: 4 tulajdonság, ami kell a gazdagsághoz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egy németországi kutatásban arról faggatták milliomosok egy csoportját, hogy szerintük milyen tulajdonságaiknak köszönhetik a sikereiket. A több mint száz, sikert sikerre halmozó férfi és nő az életére, viselkedésére vonatkozó teszteket töltött ki. Az elemzés során kiderült, hogy néhány személyiségjegyet mindannyian hordoznak. De melyek ezek a lényeges tulajdonságok?

Alkalmazkodóképesség

Sokan csak a milliomosok csillogó-villogó életét látják, és fogalmuk sincs arról, mennyi munka van a háttérben. Ezért is találták fontosnak kiemelni a megkérdezettek, milyen lényeges – és egyúttal milyen nehéz – az alkalmazkodóképesség.

Nincs olyan vállalkozás, amiben ne lennének mélypontok, hullámvölgyek, és amiben ne érezné soha azt a tulajdonos, hogy nem bírja tovább.

Sosem könnyű felállni a padlóról, vagy adott esetben elölről kezdeni valamit, hiszen ehhez egy jó adag rugalmasság és alkalmazkodóképesség szükségeltetik. Ez pedig főleg annak tükrében különösen nehéz, hogy a soron következő, egyben legfontosabb tulajdonság az önhittség.

Milliomosok szerint: 4 tulajdonság, ami kell a gazdagsághozKép forrása: Anna_Om/depositphotos.com

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!