Milliomosok szerint: 4 tulajdonság, ami elengedhetetlen a gazdagsághoz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egy németországi kutatásban arról faggatták milliomosok egy csoportját, hogy szerintük milyen tulajdonságaiknak köszönhetik a sikereiket. A több mint száz, sikert sikerre halmozó férfi és nő az életére, viselkedésére vonatkozó teszteket töltött ki. Az elemzés során kiderült, hogy néhány személyiségjegyet mindannyian hordoznak. De melyek ezek a lényeges tulajdonságok?

Alkalmazkodóképesség

Sokan csak a milliomosok csillogó-villogó életét látják, és fogalmuk sincs arról, mennyi munka van a háttérben. Ezért is találták fontosnak kiemelni a megkérdezettek, milyen lényeges – és egyúttal milyen nehéz – az alkalmazkodóképesség.

Nincs olyan vállalkozás, amiben ne lennének mélypontok, hullámvölgyek, és amiben ne érezné soha azt a tulajdonos, hogy nem bírja tovább.

Sosem könnyű felállni a padlóról, vagy adott esetben elölről kezdeni valamit, hiszen ehhez egy jó adag rugalmasság és alkalmazkodóképesség szükségeltetik. Ez pedig főleg annak tükrében különösen nehéz, hogy a soron következő, egyben legfontosabb tulajdonság az önhittség.

Milliomosok szerint: 4 tulajdonság, ami kell a gazdagsághozKép forrása: Anna_Om/depositphotos.com

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!