5+1 dolog, amit ne vásárolj online, mert szinte biztos, hogy megbánod

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 dolog, amit ne vásárolj online, mert szinte biztos, hogy megbánod

Kép forrása: unsplash.com

Az online vásárlás megkönnyítette az életünket, hiszen nem kell hosszú sorokat kiállni, és otthon, a nappali kényelmét élvezve tudunk rendelni. Azonban akad pár dolog, aminek megéri alaposan utána járni, mielőtt megveszed őket, bizonyos termékeknél ugyanis nagyobb az esélye annak, hogy csalódni fogsz!

Érdemes óvatosnak lenni, ha ékszereket vásárolsz a neten, vagy esetleg külföldi oldalról rendelsz magadnak nyakláncot, karkötőt.

Sok esetben a termékfotók nem feltétlenül tükrözik a valóságot, és azt sem igazán tudod megítélni, mennyire jó minőségű anyagokból készült az aru - a méretről nem is beszélve.

Ugyanez a veszélyhelyzet áll fenn akkor is, ha valaki eljegyzési gyűrűt szeretne venni, és az interneten látatlanban rendeli meg olyan webáruházból, vevőtől, aki nem 100%-osan megbízható.

Csak akkor vegyél ékszert a neten, ha biztosan tudod, hogy azt kapod, amit vásárolsz! Ebben egyébként sokat segítenek más vásárlók hozzászólásai.

Mindig egyszerűbb a házhozszállítás funkciót választani rendelések esetén, pláne, ha nagyobb méretű tárgyat szeretnél megvásárolni.

Mielőtt megveszel a neten egy matracot, menj el egy üzletbe, és nézd meg élőben is.

Próbáld ki, feküdj rá, ellenőrizd a méretet és a puhaságát; ezek mind fontosak a pihentető éjszakád érdekében is.

Lehet, hogy a végén mégsem tetszik az anyaga, vagy meglátsz egy másikat, ami jobban tetszik.