Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

A papír alapú számlák csillaga lassan leáldozott, hiszen helyette létezik már egyszerűbb és környezetbarátabb megoldás, az E-számla. Szerencsére a hazai legnagyobb energiaszolgáltatónknál, az NKM-nél is lehetőség van erre. Hogy hányan vették eddig igénybe? Nagyon biztatóak a számok! (X)

 

Az energia szolgáltató több mint 4,5 millió ügyfele számára kínál számos áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőséget, környezetbarát szolgáltatást. Az ügyfelek teljesen elfelejthetik a környezetet terhelő papírszámlákat az egyik legnépszerűbb környezetbarát, digitális megoldással, az elektronikus számlával.

Az E-számla igénylése senkin nem tud kifogni, mert csupán pár kattintással elérhető ez a modern, hiteles, elektronikus számlázási mód. Az elektronikus számlát az ügyfelek a nap 24 órájában bármikor megtekinthetik, és akár évekre visszamenőleg visszakereshetik.

Rendkívül biztató, hogy az NKM ügyfelei tavaly év végére 1 millió e-számla regisztrációt kezdeményeztek, hiszen ez azt mutatja, hogy az ügyfelek jelentős része ezen a téren is hozzájárul a környezetterhelés csökkentéséhez. Azóta a bűvös egymilliós szám közel 150 ezerrel nőtt, és folyamatosan növekszik.

Kényelmes és gyors

A befizetés lényegében azonnali, nincs a postán való várakozás, sorban állás, időveszteség. A megadott számlaszámra történő banki utalással, csoportos beszedési megbízással vagy az értesítő levélben található linken keresztül, az NKM oldalán és mobil applikációkban azonnali bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthető.

Nagyszerű hír az is, hogy mostantól az ügyfelek e-mail címre is kezdeményezhetik a banki átutalást, amely egy új, innovatív fizetési megoldás a piacon. Ez azt jelenti, hogy nem csak bankszámlaszámra, de az újonnan bevezetett másodlagos azonosítókra, vagyis a [email protected] és [email protected] e-mail címekre is indíthatják az ügyfelek az utalást.  

Az NKM weboldalán áttekinthetően szerepel, hogy melyek azok az adatok, amit az igényléskor meg kell adni.

500 forint jóváírás

Azért, hogy minél több ügyfélhez eljusson ennek a zöld számlázási megoldásnak a lehetősége, az NKM időről időre figyelemfelhívó kampányokat indít.

2020. április 2-án is indult egy kampány, amellyel az ügyfelek az egészségügy megnövekedett terheinek enyhítéséhez is hozzájárulnak. A promóció július 2-ig tart.

A kampány ideje alatt az NKM E-számlára váltó ügyfelek minden új e-számla-regisztráció után garantált 500 Ft számlajóváírást kapnak, illetve felajánlásuk révén további 500 Ft-tal támogatják a hazai ellátóközpontnak minősített Szent László Kórház (DPC-OHII) alapítványát. Az ügyfelek dönthetnek úgy is, hogy a garantált 500 Ft jóváírásukat is felajánlják a kórháznak, így az minden gáz- vagy villanyszámla elektronikusra váltásakor 1000 forintot kap. Ezen ügyfelek számára az NKM ezt a nemes gesztust azzal honorálja, hogy automatikusan részt vesznek a kampány nyereményjátékában, amelyben 5000 Ft értékű NetPincér vásárlási utalványokat sorsol ki a társaság.

Amennyiben neked még nincs NKM E-számlád, az alábbi oldalon tudod igényelni.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!