Toxikus a munkahelyed vagy egyszerűen csak fel kéne mondanod? Most kiderül!

Stumpf Bea
Írta: ,

Vannak munkahelyek, ahová szívesen járnak be, és vannak, amik valamilyen megmagyarázhatatlan okból rossz energiát árasztanak. Van néhány árulkodó jel, ami segít abban, hogy felismerd, hogy a munkahelyeddel vagy veled van a probléma, ha minden nap úgy érzed, hogy nem ott van a helyed. Lássuk, mikre kell odafigyelned!

Nem mindegy, hogy milyen konfliktusok vesznek körül Kép forrása: thedesignfiles.net

Teljesen normális, ha a munkahelyeden előfordulnak konfliktusok, az azonban nem mindegy, hogy ezeket mi okozza és miről szólnak.

Ha az egyes feladatokkal kapcsolatban merülnek fel közöttetek nézeteltérések, attól nem kell megijedni, az még produktív is lehet és folyamatosan jobb eredményre is sarkallhat.

Ha azonban azt veszed észre, hogy a munka helyett folyamatosan a kollégák közötti feszültséget kell tompítanod, akkor nagyobb a gond.

Nem biztos, hogy csak magadat kell hibáztatnod, ha minden vasárnap este szinte a gondolattól is rosszul vagy, hogy másnap hétfő és dolgoznod kell.

Ha a főnököd vagy a kollégáid folyamatosan azt éreztetik veled, hogy nem vagy elég jó, annak ellenére, hogy te mindent beleadsz, nem hogy dicsérnek, még plusz feladatokat is adnak neked, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy válts.

Egy munka sem ér annyit, hogy szétrombolja az önbizalmad és idő előtt kiégj a munkában!