Munkatárssal randiznál? Ezeket érdemes átgondolnod mielőtt belevágsz

Balatoni Dóra
Írta: ,

Sokakkal előfordult már, hogy akarva-akaratlanul beleszeretett az egyik kollégájába. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen ugyanazon a helyen dolgozunk, sok időt töltünk együtt, beszélgetünk, közelebb kerülünk egymáshoz és közben bármi megtörténhet. Mielőtt azonban elkezdesz egy kollégával komolyabban randizni, érdemes átgondolnod néhány dolgot.

Mi történik, ha…? Kép forrása: stocksy.com

Bár sokszor mondogatják az emberek, hogy ne gondoljunk a legrosszabbra, ha munkatárssal randiznál mégis érdemes átgondolnod, mi történik abban az esetben, ha nem úgy alakul a kapcsolat, ahogyan szeretnéd.

Játszd el a fejedben azt a forgatókönyvet is, hogy esetleg rosszul sül el a dolog és a szakítás után is minden egyes nap vele kellene dolgoznod.

El tudnád viselni, hogy állandóan látod? Nem fog zavarni, hogy mások mit gondolnak rólatok?

Ha jól kezeled a kellemetlen és kényes helyzeteket, lepereg rólad mások véleménye és a szakításokat is gyorsan le tudod zárni, akkor nincs vesztenivalód. Ám ha ez nem így van, mindenképp fontold meg, belevágsz-e.

Munkaidőben a munka az első Kép forrása: pexels.com

Egy munkahelyi kapcsolat bizony összekuszálhatja az életünket, hiszen új partnerünkkel nem csak esténként találkozunk, hanem tulajdonképpen egész nap látjuk őt.

Ilyenkor szigorúan el kell különítenünk a magánéletünket a munkától.

Hiába dobban meg a szíved akkor, ha összefuttok a munkahelyen, ölelésre és csókra nem ez a megfelelő hely.

Ne kezdjetek el munka közben üzengetni egymásnak, koncentráljatok a munkátokra, különben előfordulhat, hogy elcsúsztok egy-egy határidővel vagy hibát vétetek, ez pedig előbb-utóbb a főnöknek is fel fog tűnni.