5+1 különös munka, amiről el sem fogod hinni, hogy létezik

Kerekes Vivien
Írta: ,
5+1 különös munka, amiről el sem fogod hinni, hogy létezik

Néha kedved lenne feladni a melódat, és kipróbálni magad egy teljesen más típusú munkahelyen, mondjuk egy másik országban? Akkor van egy jó hírünk: a világ tele van különös foglalkozásokkal, néhány pedig tényleg úgy hangzik, mint egy valóra vált álom! Most összegyűjtöttünk hatot a legmeglepőbb munkák közül.

Google túrázó Kép forrása: whowhatwear.co.uk

Szívesen felkapnád a hátizsákod, hogy körbetúrázd a világ olyan pontjait, amelyeket autóval csak nehezen (vagy semennyire sem) lehet megközelíteni?

A Grand Kanyon szűkebb zugai, erdők és hegyek – a Google beosztottjaként ezeket a vidékeket is bejárhatnád, a térkép fejlesztése érdekében a cég ugyanis erre a pozícióra is felvett néhány embert.

Bár valószínűleg a hátukon lévő hatalmas kamera kicsit megnehezíti a túrázást, ettől függetlenül biztosan felejthetetlen élmény körbejárni a világ ismeretlenebb pontjait – fizetésért cserébe.

Luxuságy-tesztelő Kép forrása: bloglovin.com

Néha te is azt kívánod, bárcsak az egész napot átlustálkodhatnád az ágyadban?

Egy angol diáklánynak tényleg valósággá vált ez az álom, ugyanis felkérték arra, hogy egy teljes hónapon át tesztelje le, mennyire kényelmesek a Savoy Hotelnek készített luxuságyak.

A lány eredetileg egy alvással kapcsolatos kérdőívet segített kitölteni a berendezést gyártó cégnek, de végül ennél egy sokkal jobb feladatot sikerült megszereznie – amiért egyébként 462.000 forintnak megfelelő összeget kapott.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv