5+1 kreatív munkasarok, ahol élmény lehet dolgozni

Zabolai Margit
Írta: ,

A legtöbb ember a napja legnagyobb részét munkával tölti – de ha már így van, miért ne élvezhetnéd ezt az időt is? Ezeknél a munkaállomásoknál érezhető, hogy szinte szárnyal a kreatív energia, és biztos, hogy könnyebben megy a munka, könnyebben jönnek a jó ötletek és élvezetesebb elvégezni még a nem szeretem feladatokat is. (X)

Egy parafa vagy mágneses tábla minden íróasztal mellé jól jön, de ez a parafával borított fal elég extra megoldás: a hatalmas felület nem csak jól átlátható és rendszerezhető, de szinte követeli magának, hogy még több feladatot függesz ki, még több inspirációval vedd körül magadat és még több ötletet írj fel.

Ha ez nem stimulálja a kreativitásodat, akkor nem tudjuk, mi tehetné meg!

 

Igazán bájos és nőies színek kerültek erre az íróasztalra, pedig nem biztos, hogy az arany vagy a blush olyan árnyalatok, amiket a legtöbben az irodai környezettel azonosítanak.

De lehet, hogy éppen olyan munkaállomásra van szükséged, ami kimozdít a megszokott, sablonos környezettel járó sablonos gondolkodásból, segít a felszínre hozni az érzékenyebb, világra nyitott oldaladat és sziporkázó ötleteket csal elő belőled.

Ugyanakkor a világos, fényes felületek rendezettség érzetét keltik, így sokkal könnyebb lehet egy-egy nagyobb koncentrációt igénylő feladatra is odafigyelni, ha ennél az asztalnál ülsz.