Hasznos kellékek, amik nem hiányozhatnak az irodai repertoárodból

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Akár otthonról dolgozol, akár minden nap be kell járnod az irodába, ha sokat ülsz a géped előtt, néhány hasznos eszközre neked is szükséged lesz. De milyen kiegészítőket szerezz be mindenképpen, ha az egészséged mellett a kényelem is fontos számodra?

Kímélő szemüveg

Ha rendszeresen ülsz a gép előtt, akár szórakozásból, akár munkából adódóan, feltétlenül be kell szerezned egy speciális védőszemüveget.

Amennyiben gyakran kipirosodik, éget, szúr a szemed, sokszor megfájdul a fejed, esetleg nehezen fókuszálsz, akkor neked is minél előbb venned kell egy új szemüveget.

A kifejezetten irodai munkához készült lencsék megszűrik a káros sugarakat, nyugtatják a szemet, miközben javítják a kontrasztot.

Segítségükkel tehát nem csupán tovább őrizheted az egészségedet, még a hatékonyságodat is növelni tudod, egyszóval egy ilyen szemüveg nem hiányozhat az irodai készletedből. Dioptriával, de dioptria nélkül is megvásárolhatod őket, a különbséget pedig garantáltan érezni fogod!

Tartók a kényelemért Kép forrása: diyroundup.com

Amennyiben laptopról dolgozol, nincs rá lehetőséged, hogy teljesen kényelmesen beállítsd a monitorodat. Ez sajnos egy nagyon egészségtelen testtartást generál: görnyedni fogsz és egész álló nap lefele nézel.

Mivel ez megviseli a gerincedet és a nyakadat, feltétlenül érdemes beszerezned egy állítható támasztékot.

A választék hatalmas: akad a kínálatban fa, fém, de még műanyag is, ráadásul a színek világát is könnyen bebarangolhatod. Amellett, hogy kényelmesen beállíthatod a gépedet, a legtöbb támaszhoz kinyitható lábak is tartoznak, így ha otthon maradsz egy őszi nyavalya miatt, akár az ágyadból is kényelmesen dolgozhatsz.

Tipp: keress pohártartós és fiókos támasztékot!