Az 5 legjobb online rádió munka közben, ami megnyugtat és kreatívvá tesz

Stumpf Bea
Írta: ,

Észrevetted már, hogy, ha munka közben zenét hallgatsz, akár sokkal gyorsabban és jobb hangulatban fognak telni a bent töltött órák? Ha egy fontos anyagot kell összeraknod és koncentrálnod kell, akkor választhatsz nyugtató, inspiráló zenét, ha ebéd után fel akarod pörgetni magad, akkor jöhet valami energikus, dallamos lejátszási lista, egy borús napokon pedig jöhetnek a vidám nyári zenék. Lássuk, mit hallgass és hol! Jöhetnek a kedvenceink!

Ha nincs hanglatod a rádiókban agyonjátszott slágerekhez, akkor kapcsolj Európa egyik legizgalmasabb városának rádióállomására, a Berlin Community Radio csatornára.

Itt biztosan nem fogsz csalódni, hiszen a megszokott rovatokon kívül szuper underground újdonságokat is elcsíphetsz rádiózás közben.

A mi kedvencünk a BCR brunch, de persze ízlések és pofonok, hallgasd minél többet, és válaszd ki te is a kedvencedet!

Pluszban szuper, hogy semmilyen plusz alkalmazás, regisztráció vagy letöltés nem kell ahhoz, hogy kipróbáld, egyszerűen csak a linkre kell kattintanod, a zene pedig automatikusan elindul.

Ha áthajózunk Európából Amerikába, akkor meg kell állnunk a szuper Brooklynnál, aminek most nem a legfőbb látványosságait és érdekességeit osztjuk meg veletek, hanem az egyik szuper rádióállomását, a Radio Free Brooklynt.

Itt nem csak élőben hallgathatod az éppen futó talk show-kat vagy zenei etapokat, de az archívumból is válogathatsz a különböző stílusú dallamok közül.

Ha lassú zenére vágysz, ami segíthet a koncentrációban, illetve a fókuszálásban, akkor válassz egy szuper lounge zenét, ha pedig inkább egy kis plusz lökésre vágysz a délutáni hajtásban, akkor valami pörgősre kattints!

Íme a link!