6 apró trükk, amivel sokkal produktívabb lehetsz minden nap

Nagy Niki
Írta: ,
6 apró trükk, amivel sokkal produktívabb lehetsz minden nap

Csak úgy folyik ki a kezeink közül az idő – az egyik percben még a reggelit csináljuk, aztán már sötétedik is, és még közel sem vagyunk készen mindennel, amit elterveztünk aznapra. Adunk néhány tippet arra az esetre, ha szeretnél egy kicsit jobban teljesíteni, és közben az idegszálaidat is épen tartanád! :)

Turbózd fel az alvást! Kép forrása: blog.zuluandzephyr.com

Hiába vagy tettre kész és lelkes reggel; ha nem aludtad ki magad, korántsem tudsz annyi mindennel végezni, mintha teljesen kiment volna az álom a szemedből.

Amikor alvásra szánod az időt, figyelj arra, hogy semmi ne zavarjon meg közben. Sem mobil, sem tévé, sem izgága háziállat (ha arról van szó, a pasid is nyugodtan küldd a kanapéra – az alvás szent!).

Mielőtt ágyba bújsz, nyújts egy kicsit, vegyél be magnéziumot, és figyelj, hogy ne edd tele magad a lefekvés előtti órában. Ha ezeket betartod, nagy az esély rá, hogy kipihentebben ébredsz majd, és több mindenre jut időd a következő nap.

Ébreszd fel magad! Kép forrása: tumblr, supermodelshrine

Ezt a tippet nem fogod szeretni, pedig csodákat művel mind a testeddel, mind az agyaddal.

Miután felkeltél és megittad a reggeli citromos vizedet, ugorj be a zuhany alá, és folyass magadra váltogatva hideg-meleg vizet.

Garantáltan friss leszel tőle, az agyad kénytelen felébredni, és még a bőrödnek is jót tesz: élénkíti ugyanis a vérkeringést, ami a narancsbőr elleni küzdelem sarkalatos pontja.

Figyelj arra, hogy hideggel fejezd be, mert a melegtől újra elálmosodhatsz!

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció