6 tuti spórolós tipp, hogy biztosan félre tudj tenni

Berényi Nóri
Írta: ,
6 tuti spórolós tipp, hogy biztosan félre tudj tenni

Talán hihetetlenül hangzik, de apró változtatásokkal rengeteget tudsz spórolni a mindennapok során – csupán egy kis odafigyelésre lesz szükséged. Érdemes kicsit jobban kontrollálnod a pénzügyeidet, mert így hónap végén nem kell azzal szembesülnöd, hogy már nem tudsz olyan szabadon költekezni, mint amikor megkapod a fizetésedet. Apróságok, de jó pár cipő múlhat rajtuk. :)

Ne az irodai büfében kezdd a napot! Kép forrása: instagram.com

Bár nagyon hívogató beülni a kollégákkal reggel egy finom, forró kávéra, mellé rántottát enni, de jól vigyázz, mert ez a kellemes szokás igen csak csökkentheti pénztárcád tartalmát. Ne vond meg magadtól a finom falatokat, de ha spórolni szeretnél, akkor tanácsosabb magaddal vinned a reggelidet.

Ettől egyáltalán nem maradsz ki a társasági életből, mert akár termoszban, vagy egy designos bögrében is viheted magaddal a kávédat, amitől egyébként még stílusosabb leszel, ráadásul anyagilag is jobban jössz ki.

Szánj időt reggel arra, hogy összeállítsd az aznapi ételadagodat és meglátod, hamarosan megveheted álmaid táskáját.

Főzz, főzz és főzz! Kép forrása: refinery29.com

Teljesen megértünk, ha munka után nincs sok kedved nekiállni főzni, mert valljuk be, kinek van? Viszont több szempontból mégis nagyon tanácsos.

Egyrészt tudod, hogy mi kerül rá a tányérodra, másrészt pénztárcabarátabb megoldás, ha nem költesz minden nap több ezer forintot az étkezésedre.

Főzz egy nagy adag levest, valami finom főfogást, amit akár több napig is szívesen fogyasztasz és porciózd ki magadnak minden este vagy reggel. Lehet, hogy ez plusz energia, de megéri.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató