Próbáld ki őket te is! Ezek a legegyszerűbb spórolási tippek

Dienes Petra
Írta: ,

Sosem tudod, hogy a hónap végére hova tűnik a pénzed? Úgy költesz, hogy igazából észre sem veszed? Nehezedre esik a spórolás? Ha te is ebbe a táborba tartozol, olvass tovább, hogy pár egyszerű trükk segítségével neked is könnyebben menjen a takarékoskodás, így a hónap vége is olyan vidám lesz, mint az a csodás nap, amikor megérkezik a fizetésed.

Iratkozz le az üzletek hírleveleiről Kép forrása: camillestyles.com

Első lépésnek tökéletes.

Iratkozz le minden olyan kozmetikai és divat cég hírleveléről, akiktől eddig tájékoztatást kaptál az aktuális akcióikról.

Ha nem látod minden nap az e-mailjeid között, hogy melyik üzletben van éppen leárazás, vagy honnan tudsz ingyenes szállítással rendelni, kisebb lesz a csábítás és kevesebbszer fog a vásárlás gondolata is foglalkoztatni, így kevesebbet is fogsz költeni.

Kis lépés neked, nagy lépés a túlköltekezőknek!

Mozogj otthon, vagy bárhol Kép forrása: garancedore.fr

Ha szeretsz futni, tedd a szabadban. Ha szeretsz tornázni, eddz otthon.

Nem muszáj azért edzőterembe járnod, hogy azokat a mozgásformákat elvégezd, amiket egyébként máshol is tudsz. Szabadban sokkal jobban esik a futás, még hűvösebb időben is, csak öltözz fel rétegesen. Vegyél sapkát és tegyél egy sálat a szád elé is, hogy ne a hideg levegőt lélegezd be azonnal.

Ahhoz pedig, hogy formás és izmos legyél, vegyél pár súlyzót és keress ki szuper edzés videókat a youtube-on. A mi kedvencünk a „Victoria’s Secret Angel Workout”.

Ezzel megspórolod a havi kondi bérlet árát és csak napi 20 percet vesz igénybe, ráadásul olyan tested lesz, mint Candice Swaneopel-nek!