Egészség / Életmód / Lélek

A karma 7 törvénye, ami megváltoztatja az életed

A karma 7 törvénye, ami megváltoztatja az életed

Légy türelmes

Még két nagyon fontos dolog a jó karma megteremtéséhez: a tolerancia és a türelem. Ha ezt a kettőt gyakorlod, előbb-utóbb garantáltan megtalál a siker és a boldogság.

Persze mondani könnyű és magától értetődőnek is tűnhet, de a valóságban néha nem olyan könnyű ezt megvalósítani. Vannak olyan helyzetek, amikor már arra vágysz, hogy legyen vége egy bizonyos dolognak, ha azonban kitartóan, türelemmel folytatod tovább, sikereket érhetsz el.

Az emberek nagyon gyakran türelmetlenek és nem győzik kivárni azt, amit nagyon akarnak, de a türelem és a várakozás idővel meghozza az eredményt.

Légy kedves

A jó karma további feltétele, hogy kedves légy. Nem csak másokkal, önmagaddal szemben is.

Önmagunk szeretete ugyanolyan fontos, minthogy másokkal kedvesek legyünk. Szánj időt arra, hogy megtaláld azt, ami igazán boldoggá tesz, és tégy meg mindent azért, hogy ezt elérd.

Ha kedves vagy önmagadhoz, akkor mások felé sem fogsz hamis mosolyt küldeni, hanem őszintén és önzetlenül is kedves leszel velük.

Ne félj a változástól

A változás nem mindig jó, de gyakran szükséges. A változásban rejlő nehézséget többnyire az okozza, hogy összehasonlítjuk azt, ami addig volt, azzal, ami később lesz.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy mi magunk ne kezdeményezzünk változásokat. Próbáljunk ki új dolgokat, olyanokat, amelyekkel addig még soha nem volt dolgunk.

Néha ki kell lépnünk a komfortzónánkból, de így könnyebb lesz elérnünk a jó karmát.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást