A karma 7 törvénye, ami felforgatja az életed – Ezek az alaptörvények

A karma 7 törvénye, ami felforgatja az életed – Ezek az alaptörvények

Címlap / Életmód / Lélek / A karma 7 törvénye, ami felforgatja az életed – Ezek az alaptörvények / 2. oldal

Légy kedves

A jó karma további feltétele, hogy kedves légy. Nem csak másokkal, önmagaddal szemben is. Önmagunk szeretete ugyanolyan fontos, minthogy másokkal kedvesek legyünk. Szánj időt arra, hogy megtaláld azt, ami igazán boldoggá tesz, és tégy meg mindent azért, hogy ezt elérd.

Ha kedves vagy önmagadhoz, akkor mások felé sem fogsz hamis mosolyt küldeni, hanem őszintén és önzetlenül is kedves leszel velük.

Vállalj felelősséget

Újabb remek módszer, hogy jó karmát teremthessünk magunk köré, ha mindenért, amit elkövetünk, vállaljuk a felelősséget.

Lehet az egy jó vagy egy rossz dolog, mindkettőre egyformán vonatkozik. Lehetséges, hogy nem vagy elégedett az eredménnyel, hibát vétettél, mégis el kell ismerned, hogy te tetted.

Sajnos előfordul, hogy sokan nem így cselekednek, pedig alapvetően bennük is megvan ez a képesség. Vállald a felelősséget a tetteidért és meglátod, jó dolgok fognak veled történni.

Koncentrálj az aktuális célodra

Az egyik legjobb módja annak, hogy jó karmát hozz az életedbe, ha mindig csak arra a célra összpontosítasz, amit magad elé állítottál. Bár természetesen kemény munka közben is kell néha egy kis szünetet tartani, soha nem szabad szem elől téveszteni a célt és letérni a helyes útról.

Mindig ragaszkodj ahhoz, amit megálmodtál, és ha mégsem sikerül elérned, ne csüggedj! Ha végül nem érsz célt, és nem jön a várva várt siker, fogd úgy fel, mint egy leckét: tanulhatsz a hibáidból és fejlődhetsz.

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • Csaba
    2021.04.05., 13:01

    Kellemes Husveti Unnepeket!

    Ez a cikk mar az elejen “butasagbol” vonja le a konzekvenciat. Ha a Bien iroi olyan magas rendu filozofusok lennenek, hogy a “karmaval” kapcsolatosan esszeket irnanak, biztos nem itt tennek. Melyik karmarol irtak? 🙂 mert abbol aztan sok van. Sok lehet. A karma nem jo es nem rossz! A karma nem buntetes es nem arra valo, hogy “ezoterikus”, spiri torteneteket meseljenek. A karma lehet azonnali visszahatas, es lehet kesobbi, de akar a hindu filozofikusok szerint egy kovetkezo eletbeni is. Nem lehet “gnosztikusan” sem tekinti, hiszen amit megtapasztalunk, az nem a karma. Kikerulni sem lehet, megvaltani sem lehet. Lehet azonban sok jot tenni masokert ha mast nem azzal, hogy egyutterzunk. Udv

    Válasz

Írj egy hozzászólást