Életmód / Lélek

A karma 7 törvénye, ami felforgatja az életed

Légy kedves

A jó karma további feltétele, hogy kedves légy. Nem csak másokkal, önmagaddal szemben is. Önmagunk szeretete ugyanolyan fontos, minthogy másokkal kedvesek legyünk. Szánj időt arra, hogy megtaláld azt, ami igazán boldoggá tesz, és tégy meg mindent azért, hogy ezt elérd.

Ha kedves vagy önmagadhoz, akkor mások felé sem fogsz hamis mosolyt küldeni, hanem őszintén és önzetlenül is kedves leszel velük.

Vállalj felelősséget

Újabb remek módszer, hogy jó karmát teremthessünk magunk köré, ha mindenért, amit elkövetünk, vállaljuk a felelősséget. Lehet az egy jó vagy egy rossz dolog, mindkettőre egyformán vonatkozik. Lehetséges, hogy nem vagy elégedett az eredménnyel, hibát vétettél, mégis el kell ismerned, hogy te tetted.

Sajnos előfordul, hogy sokan nem így cselekednek, pedig alapvetően bennük is megvan ez a képesség. Vállald a felelősséget a tetteidért és meglátod, jó dolgok fognak veled történni.

Koncentrálj az aktuális célodra

Az egyik legjobb módja annak, hogy jó karmát hozz az életedbe, ha mindig csak arra a célra összpontosítasz, amit magad elé állítottál. Bár természetesen kemény munka közben is kell néha egy kis szünetet tartani, soha nem szabad szem elől téveszteni a célt és letérni a helyes útról.

Olvastad már?  Íme az elmúlt évek 12 legviccesebb filmje: ezek azonnal elfeledtetik veled a problémáidat

Mindig ragaszkodj ahhoz, amit megálmodtál, és ha mégsem sikerül elérned, ne csüggedj! Ha végül nem érsz célt, és nem jön a várva várt siker, fogd úgy fel, mint egy leckét: tanulhatsz a hibáidból és fejlődhetsz.

Oldalak: 1 2