Divat / Stílus

Hogy áll rajtad a kardigán? Ez különbözteti meg a nyúzott mamit és a divatikont

Hogy áll rajtad a kardigán? Ez különbözteti meg a nyúzott mamit és a divatikont

A szűk, rövid kardigán kifejezetten szexi

A kardigánról mindenkinek a túlméretezett, vastag kötött darabok jutnak eszébe, amiben az ember szinte eltűnik, miközben egy bögre forró kakaót kortyolgat egy hűvös napon, pedig a vékony anyagból készült, rövid fajták is népszerűek. Nem véletlenül, hiszen pulcsi helyett hordhatjuk őket és szoknyával, nadrággal egyaránt remekül mutatnak.

 

Nem csak klasszikus, kötött darabok léteznek

Nemcsak kötött és pamutból készült kardigánok léteznek, ma már kifejezetten különleges darabokat is kaphatunk. A képen szereplő kardigán egészen egyedi, de a puha, kuckós érzés mégis megvan benne, mert finom, bolyhos anyagból készült, melyet dekoratív minta dob fel. Ehhez a hosszúsághoz remekül illik a magasszárú csizma. 

 

Az extra hosszú is lehet könnyed 

Az alacsony hölgyeknek nem a legelőnyösebb a bokáig érő kardigán mert összenyomja őket, de a magasabbakon jól mutat és kifejezetten könnyed hatást kelthet, amennyiben vékonyabb anyagból készül. A feszülősebb fazonnál ügyelj arra, hogy a válladnál szépen illeszkedjen, mert a túlságosan lógó varrás slampos megjelenést kölcsönöz és a karod is vastagabbnak mutatja.

 

Ne félj mutatni egy kis bőrt

Ki mondta, hogy a kardigán nem lehet szexi? A hosszú kardigánok után zárjuk a sort a rövid, falatnyi darabokkal. Nincs olyan nő – akár vékony, akár teltebb testalkatú – akinek ne lenne előnyös, ha megmutatja a vállát és kicsit a dekoltázsát, főleg akkor, mikor a teste többi része teljesen fedett. Úgy lehetsz szexi ezzel a trükkel, hogy közben mégis elegáns maradsz. A képen elegáns szoknya van a modellen, de egy sima farmert is feldobhatsz egy ilyen kihívóan kigombolt rövid kardigánnal. 

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást