Életmód / Ezotéria

Utálod vagy imádod? Így viszonyulsz a karácsonyhoz a csillagjegyed alapján

Utálod vagy imádod? Így viszonyulsz a karácsonyhoz a csillagjegyed alapján

Mások viszont már kora ősztől a szeretet ünnepére készülnek, hiszen imádnak ajándékozni és alig várják, hogy szeretteikkel lehessenek. Forralt bor, sütemények, csúnya karácsonyi pulcsik és ünnepi hangulat: te melyik kategóriába tartozol? Izgatottan várod a szentestét, vagy a hátad közepére sem kívánod a rokonokkal való jópofizást és alig várod, hogy véget érjen? Így állsz a karácsonyhoz, a csillagjegyed alapján.

Kos: Pozitív energia és jókedv

A társaságkedvelő és szenvedélyes Kos akkor érzi jól magát, ha történnek körülötte az események és az környezete jó hangulatban van. A levegőben ilyenkor pozitív energia és az optimizmus van, ami téged jóérzéssel tölt el.

Szereted a karácsony meleg, meghitt atmoszféráját és azt, hogy a problémákat végre mindenki egy kicsit félreteszi és arra koncentrál, hogy jól érezze magát. Téged ez a jókedv feltölt, ezért várod a karácsonyt.

Bika: Finom sütemények és kényeztetés

A Bika az a jegy, akinek a legfontosabb az, hogy kényeztessék, így alig várja, hogy eljöjjön a karácsony. Ez ugyanis remek alkalom arra, hogy megajándékozza magát és hódoljon a földi élvezeteknek.

Az év vége nem az az időszak, amikor visszafogod magad, minden családi vagy baráti összejövetel alkalmával bátran fogyasztod az ínycsiklandó karácsonyi nyalánkságokat. Mivel ilyenkor sok olyan finomsághoz jutsz, amihez évközben nem, kihasználod a lehetőségeket.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Ikrek: Ajándékot adni és kapni

Mindenki szeret ajándékot kapni vagy adni, de az Ikrek kettőssége abban is megmutatkozik, hogy ők mindkettőt ugyanúgy élvezik. Fontosak számodra a barátaid és igazi társasági ember vagy, így jól ismered őket, aminek az az eredménye, hogy mindig olyan ajándékot veszel, aminek örülnek.

Neked már az nagy öröm, ha látod a mosolyt szeretteid arcán, mikor kibontják az ajándékukat, de ha te is olyan meglepetést kapsz, ami siker, a boldogságod határtalan.

Rák: Boldog esték a családdal

A Rák egy olyan jegy, mely a boldogságra törekszik és nemcsak a sajátja, de környezete jóléte is fontos számára. Akikhez közel állnak, azokkal bátran osztják meg legmélyebb érzéseiket és ezt visszafelé is örömmel fogadják.

Ők azok, akiknek kiemelten fontos, hogy az ünnepek alatt együtt legyen a család, olyan rokonok is, akikkel csak ritkán van alkalmuk találkozni. A pihenés és kellemes társaság kombinációja élvezetessé tesz számukra az ünnepeket.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán: Karácsonyi csillogás és figyelem

Az Oroszlán nagylelkű, és olyan személyiség, aki szereti, ha mindenki rá figyel. Emiatt mindent imád, ami a karácsonyi szezonnal kapcsolatod: a fényeket, a díszeket, a csillogást és a figyelmet.

Társasági emberként előszeretettel veszel részt céges, családi és baráti összejöveteleken és az utolsó cseppig kihasználod az ünnepek adta lehetőségeket. Szeretsz adni és kapni, szereted a pörgést és a felhajtást, így ezt az időszakot mondhatni neked találták ki.

Szűz: Ünnepi díszítés és esztétika

A maximalista Szűz nem az a fajta, aki csak úgy rádobálja a karácsonyfára a húszéve használt kopott díszeket. Ha valaki, te aztán tudod, hogy az ördög a részletekben lakozik, ezért sok energiát fektetsz abba, hogy minden karácsonyi dísz tökéletes legyen.

Mézeskalácsod és az ajándékok csomagolása ugyanolyan részletgazdag és hibátlan, mint az ünnepi dekorációd. Mivel tudod, hogy évente csak egyszer van alkalmad a karácsonyra készülődni, te igazán megadod a módját.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg: Karácsonyi dalok és harmónia

A Mérleg barátságos és mindig a békés egyensúlyra törekszik, amire karácsonykor remélhetőleg rá is talál. Te vagy az az ember, aki már november elsejétől előszeretettel hallgat karácsonyi zenét, hogy ünnepi hangulatba kerüljön és környezetét is erre sarkallja.

A karácsonyi készülődés olykor megerőltető lehet számodra, de amint elkészültél mindennel, helyreáll lelkedben a rend és gond nélkül átadod magad a családi összejövetel meghittségének.

Skorpió: Összebújás a kandalló előtt

A Skorpió az a csillagjegy, amelyik imádja a karácsonyt, de nem meri bevallani. Morcoskodsz és úgy teszel, mintha a hátad közepére sem kívánnád az egész felfordulást, pedig a szíved mélyén nagyon is örülsz annak, hogy együtt van a család és mindenki jól érzi magát.

Fogod a meleg kakaót, egy tányér sütit, betakarózol és letelepedsz a kandalló elé, de akármilyen antiszociálisnak mutatod is magad, örülsz, mikor látod, hogy a többiek is melléd heverednek, hiszen tulajdonképpen ez volt a célod.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas: Ronda karácsonyi pulcsik

A Nyilas szeret mindent kiélvezni az utolsó cseppig és ez a karácsonyi időszakkal sincsen másképp. Szeretetteljes személyiséged szárnyal az ünnepi időszakban és lelkesedésed másokra is átragad.

Ha van nagy rajongója a ronda karácsonyi pulcsi versenynek, akkor az te vagy. Előszeretettel választasz magadnak egy förtelmes darabot minden évben – minél csúnyább annál jobb – melyben büszkén feszíthetsz. Azért is kedveled ezt a hagyományt, mert így személyiséged olyan részét mutathatod meg, melyet évközben nem szoktál.

Bak: Karácsonyi filmek századjára

A munkamániás Bak az ünnepek alatt is szeret dolgozni, így nehezen lehet ünnepi hangulatba hozni. Azonban szereti a következetességet és az állandóságot is az életében.

Bizonyára ezért van, hogy sokadjára is előszeretettel ül le a tévé elé megnézni az unalomig ismételt karácsonyi filmeket. Fontosnak tartod a hagyományokat és a Reszkessetek betörők, vagy az Igazából szerelem megtekintése számodra már-már karácsonyi tradíció. Amennyiben ráveszel egy-egy családtagot is, hogy veled tartson, teljes a boldogságod.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Vízöntő: A karácsonyfa mindenek felett

A Vízöntő imádja a természetet és egész évben arra törekszik, hogy otthonába becsempésszen valami zöldet. Nem csoda, ha emiatt te vagy az, aki számára nincs ünnep egy csodálatosan gazdagon feldíszített karácsonyfa nélkül.

Szereted a fenyő illatát, hiszen számodra ez az, ami igazán a szentestét jelképezi. A fát mindig te díszíted, pár lelkes segítővel és mindig tökéletesnek kell lennie. A finomságok, az ajándékok a fa alatt, a család közelsége és a meghitt hangulat téged mindig feltölt energiával.

Halak: Pihenés és együttlét

A Halak előszeretettel tölti az idejét ábrándozással és odavan a karácsonyi időszakért, hiszen végre kiszakadhat a szürke hétköznapokból és a mindennapi kötelezettségek béklyójából. Neked időnként szükséged van arra, hogy pihenőt tarts és feltöltődj érzelmileg, és erre a karácsony tökéletes alkalom.

Az év végén a szeretteid közelsége és a pihenés maximálisan feltölt energiával, így az újévet mindig jó érzéssel kezded. A család, a barátok, a finom falatok és ajándékok számodra, az örök álmodozó számára már csak hab a tortán.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást