Kaporleves szerecsendióval

Címlap / Életmód / Receptek / Kaporleves szerecsendióval

VIDEO Év végi fejlődés horoszkóp: ez az, amit még idén kell megfejlődnöd

Igazi ínyencség ez a leves, bár sok-sok évtizeddel korábban a szegények eledele volt az ínséges időkben. Ha egy kis buggyantott tojás is került bele, az volt ám az igazi!

Hozzávalók:

2 nagy csokor friss kapor 2 evőkanál étolaj 1 közepes vöröshagyma só 1 kis doboz sovány tejföl 2+1 evőkanál liszt 1 teáskanál pirospaprika 1 kiskanál őrölt fűszerkömény 2-3 tekerésnyi frissen őrölt bors 1 kiskanál ételízesítő 1 teáskanál szerecsendió

Elkészítés:

A kaprot alaposan megmossuk, majd apróra vágjuk.

Oldalak: 1 2 3

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/3
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!