Párkapcsolat / Szerelem

5 kevésbé nyilvánvaló jel, hogy a párod mással is találkozgat

5 kevésbé nyilvánvaló jel, hogy a párod mással is találkozgat

4/5. Szingliként viselkedik

Ha a szó szoros értelmében, akkor az jó eséllyel a kapcsolatotok végét jelenti, a további körülményektől függetlenül. De más is állhat a háttérben – jó példa rá a „tavaszi zsongás”, amikor a hosszú, hideg tél után egy kicsit mindannyian új életre kapunk és könnyebben belemegyünk egy kis flörtbe.

Ezek a legtöbbször teljesen ártalmatlanok, inkább csak pozitív visszajelzések. Más a helyzet akkor, ha a szerelmed nem úgy általában a nagyvilág, hanem konkrétan valaki előtt veszi elő a szingli oldalát. Lehet pozitív változás az, hogy sokkal igényesebb lesz, elkezd változtatni az életstílusán, belevág a sportolásba, jobban ügyel az öltözékére, a parfümére. Feltűnő ennyi változás, különösen akkor, ha idáig egyik sem igazán volt jellemző rá.

Ha mindezekkel párhuzamosan elhanyagol téged, nem nyílik meg előtted és láthatóan nem neked akar imponálni, akkor jó eséllyel van egy új kiszemeltje.

5/5. Szőrszálhasogatóvá válik

Amikor már fél lábbal kinn vagyunk egy kapcsolatból, akkor egy idő után elviselhetetlenné válunk. Hogy miért? Mert felnagyítjuk a hibákat és képtelenek vagyunk elnézni őket sőt, úgy érezzük, még kapóra is jönnek, amolyan fogódzkodóként tekintünk rájuk. Íme, még egy hiba, amit elkövet a másik, ezzel csak megerősítjük magunkban, hogy helyes a döntésünk.

Ebből számodra csak az tűnik fel, hogy a partnered minden apróságba beleköt. Ott is hibát talál, ahol nincs és olyanokból csinál problémát, amik korábban egyáltalán nem zavarták. Sajnos ezzel egyúttal rombolja az önbecsülésedet és úgy fogod érezni, hogy az egész a te hibád, pedig valójában arról van szó, hogy ő változott meg. Magának és neked is próbálja bebizonyítani, hogy nem működőképes a kapcsolatotok.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást