Életmód / Ezotéria

5 biztos jel, ami arra utal, hogy a lelked már több életet is megélt

5 biztos jel, ami arra utal, hogy a lelked már több életet is megélt

Az életed végén továbbáll, és egy másik testben, más elmével folytatódik tovább, az emlékeid nélkül. De vajon miből tudhatod azt, hogy éltél-e már néhány életet korábban?

1. A megmagyarázhatatlan, visszatérő álmok

Neked is van olyan visszatérő álmod, amit nem igazán tudsz megmagyarázni? Lehet, hogy azért, mert egy előző életedből látsz jeleneteket, embereket vagy helyszíneket! Ez lehet az oka annak, hogy ilyenkor nagyon ismerős számodra, amit látsz; mintha már jártál volna ott, noha tudod, hogy ez nem lehetséges.

Ha te is gyakran találkozol ugyanazzal az álommal, próbálj meg minél több részletet felidézni ébredés után, majd leírni őket. Lehet, hogy egy korábbi életed pillanatait éled meg ismét!

2. A megérzéseid bejönnek

A megérzéseid segítenek abban, hogy a tudatos és a tudatalatti között ügyesen navigálj. Azonban nem csak szimplán szerencsés vagy, amiért ilyen jól meg tudod előre mondani, hogy mi fog történni! Sokszor ez abból fakad, hogy a lelked már megélt néhány életet, és rengeteg tapasztalatot szerzett, ami miatt lényegesen bölcsebb vagy, mint a korosztályod. Nem csak a puszta mázlinak köszönheted, ha valamit előre megérzel, hanem akár annak is, hogy a lelked emlékszik a korábbi életélményekre!

3. Sokszor van dejavu érzésed

Nemcsak az álmaidban, hanem sokszor a valóságban is megesik veled, hogy valami olyat látsz, ami nagyon ismerős valahonnan. Ez lehet egy ruhadarab, egy kis kávézó a nyaralóhelyeden, esetleg egy ismerős arc a sorban, akivel egyébként sosem találkoztál még, és bizony a tévében sem láthattad.

Magad sem tudod az okát, de erős kötődést érzel irányába, és meggyőződésed, hogy ez nem egy első alkalom.

A lelked valószínűleg felismerte az adott helyet vagy személyt, és ezért támad úgynevezett déjà vu érzésed is gyakran.

Még két biztos jel a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

4. Erős vonzalom valami iránt

Vannak olyan helyek, kultúrák, időszakok a múltból, amelyekhez megmagyarázhatatlan kötődést érzel. Magad sem tudod, miért imádod annyira New Yorkot, amikor még sosem jártál ott, de mégis minden érdekel vele kapcsolatban.

Vagy megőrülsz a 60-as évek divatjáért, zenéiért és filmjeiért, pedig akkoriban nem éltél még, és megmagyarázni sem tudnád ezt a vonzódást. Nem kizárt, hogy ezt a kapcsot az kelti életre, hogy a lelked élt abban az időszakban, és hiába született újjá, az emlékeid így utat törnek maguknak a jelenben.

5. Magyarázat nélküli fóbiák

Vannak olyan fóbiáid, félelmeid, amiket nem tudsz megmagyarázni? Rettegsz a pókoktól vagy a magas terektől, noha komolyabb trauma sosem ért ezek miatt? Akárcsak az ismerősnek tűnő helyek, visszatérő álmok esetében, úgy itt is a korábbi életeid jellemzői mutatkozhatnak meg.

Lehet, hogy egy előző életben fáramászás közben leestél a fáról, és az az egykori életedben olyan ijesztő volt számodra, hogy még most is kihat rád.

Vagy megcsípett egy nagy pók, és hosszú ideig gyógyult a sebed, ami miatt az előző világodban nem mertél többé a közelükbe menni. Akárhogy is, a megmagyarázhatatlan fóbiák is innen eredhetnek!

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást