Szerelem / Szex

5 jel, hogy szerinte is szuper vagy a hálószobában

5 jel, hogy szerinte is szuper vagy a hálószobában

4. Nem félsz kipróbálni új dolgokat

Egy kapcsolat kezdetekor a felek szinte képtelenek betelni egymás testével és sokszor bújnak ágyba. Az újdonság varázsa azonban az évek múltával megkopik és ezután a megszokott pózok már nem hoznak olyan mértékű kielégülést, mint az elején. Ezért fontos, hogy a partnerek ne féljenek új dolgokat kipróbálni. Természetesen nem kell egyből elmerülni a BDSM rejtelmeiben, de egy új játékszer, vagy helyszín kellemesen megfűszerezheti az együttléteket. A szex hosszú évek után is izgalmas egy olyan szeretővel, aki nem zárkózik el az újításoktól.

5. Nem veszed túl komolyan

A szex néha egészen vicces helyzeteket eredményez.

Ahogy az élet minden terén, úgy a szexben is akadnak olyan szituációk, amikor az embernek bizony szüksége van egy kis humorérzékre.

Egy kis baleset vagy kínos pillanat mindenkivel előfordul, és ezt egy kis kuncogással elütni sokkal célravezetőbb, mintha úgy tennénk, mintha meg sem történt volna. Egy olyan partner, aki nem veszi magát túl komolyan, hanem képes humorral oldani a feszültséget, biztosan jó az ágyban, hiszen így elkerüli azt, hogy a másik feszengjen. 

Képek forrása: fizkes/Depositphotos.comfizkes/Depositphotos.com

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást