10 apró jel, ami segít megkülönböztetni a hamis parfümöt az eredetitől

10 apró jel, ami segít megkülönböztetni a hamis parfümöt az eredetitől

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 10 apró jel, ami segít megkülönböztetni a hamis parfümöt az eredetitől / 3. oldal

7. Szimmetria

parfüm kupakjának mindig tökéletesen szimmetrikusnak kell lennie. Kivétel természetesen ez alól, ha direkt aszimmetrikusra tervezte a dizájner, de ez egyértelműen látszik, nem csak alaposabb megfigyelés után. Ha csak egy részlet van elcsúszva, az nem a koncepció része, hanem a silány utánzat következménye.

8. Sorozatszám

Az igazi parfümökön a sorozatszám a doboz alján és az üvegen is látszik, nem ráragasztották, hanem nyomták, és természetesen a két számsor meg kell, hogy egyezzen – különben lehet sejteni, hogy baj van.

9.
Az üveg

A valódi parfüm üvege jó minőségű és sima felszínű, nem látszanak rajta durva illesztések vagy törések. A hamisított parfüm ezzel szemben kontúros vagy darabos lehet, esetleg érződik, hogy nem valódi üvegből van.

10. Nézz utána!

Ha a kezedben van a telefonod, ne felejtsd el csekkolni a dobozon feltüntetett manufaktúra weboldalát! Itt megkeresheted a parfümöt, amit elvileg a kezedben tartasz, és összehasonlíthatod az adatait. A legkisebb eltérés például az összetevőkben vagy a dizájnban alapos ok lehet a gyanakvásra.

Forrás: brightside.me

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást