Életmód / Ezotéria

5+1 spirituális jel, ami arra utal, hogy egy elhunyt szeretted támogat

5+1 spirituális jel, ami arra utal, hogy egy elhunyt szeretted támogat

3/5 Megmagyarázhatatlan jó érzés

Csak ülsz, nem történik veled semmi különleges, és mégis elönt valami csodálatosan jó érzés? Bámulsz ki a fejedből, ámulsz egy apróságon, és valamiért egy megmagyarázhatatlanul pozitív érzés kerít a hatalmába?

Ez nem csak arra utalhat, hogy végre teljesen megéled a pillanatot, pontosan úgy tekintesz a világra, ahogy mindig kellene, hanem arra is, hogy egy elhunyt családtagod, ismerősöd is jelen van. Mivel fizikálisan már nem tud megölelni, simogatja a lelkedet, rámutat az élet igazán apró, de mégis csodás dolgaira. Élvezd ki minden másodpercét!

4/5 Az állatok és a gyerekek figyelmeztetnek

Az állatok és a gyerekek is érzik a szellemek jelenlétét, ezért megváltozik a viselkedésük, ha megjelennek. A kutyák sokszor nyugtalanok, idegesek lesznek, látszólag a vakvilágba ugatnak – vagy éppen ellenkezőleg, örülnek, és úgy tesznek, mintha valakivel játszanának.

A gyerekek nem ritkán meg is nevezik azt, akit látnak, de a felnőttek nagyon sokszor csak legyintenek ezekre mondván, hogy képzelődnek.

Nem állítjuk, hogy ez utóbbi sem lehet igaz, de ha te is a spirituális megközelítést részesíted előnyben, az ilyen esetekben nyugodtan legyél hálás: a szeretteid a túlvilágról is kísérnek és büszkék rád.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást