Ebből lehet tudni, hogy blokkolva vannak a csakráid – Figyelj oda rájuk

Ebből lehet tudni, hogy blokkolva vannak a csakráid – Figyelj oda rájuk

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ebből lehet tudni, hogy blokkolva vannak a csakráid – Figyelj oda rájuk / 2. oldal

Torok csakra

Ha a torok csakrád blokkolódik, pajzsmirigy gondokat, vállfájdalmakat, gerincferdülést tapasztalhatsz. Erről az tehet, hogy olyan titkot őrzöl, ami megviseli a lelked, de mégsem mered nyíltan bevallani, mi nyomja a szívedet. Esetleg úgy érezheted, hogy olyan feladatokra kényszerítenek, amik nem tesznek téged boldoggá, de mégsem tudsz kitörni a skatulyából, és azt csinálni, amit szeretnél.

Az segíthet sokat, ha bátrabb leszel, és végre kimondod, TE mire vágysz. Ne ijedj meg attól, hogy nem mindenki ért egyet a véleményeddel, hiszen akik igazán számítanak, azok a valódi énedet szeretnék megismerni.

Harmadik szem csakra

Migréneket, szemproblémákat és a halláskárosodást is a harmadik csakrához kötik, ami a szemöldökeid között terül el. Amikor olyan dolgokban hiszel, amelyek nem valósak, és hagyod magad tévhitekbe bonyolódni, ez egyre inkább eltömődhet. Ilyen lehet például az, ha hagyod másoknak, hogy elhitessék veled, te nem születtél nagy dolgokra, és kénytelen vagy beérni azzal az élettel, amit ők (akár a szüleid, akár a pasid) megálmodtak neked.

Azáltal, hogy kinyitod a szemed, és belátod, hogy a saját életedet neked kell megválasztani, fokozatosan múlhatnak el a testi problémáid is.

Korona csakra

A depresszió, szorongás, agyi köd, krónikus fáradtság egyaránt ehhez a csakrához kötődik. Kiválthatja az, hogy úgy érzed, teljesen egyedül vagy, és nem számíthatsz senkire, ami fokozatos hangulatromláshoz vezet. Egyszerűen nincs erőd foglalkozni semmivel, még a saját gondolataiddal, érzéseiddel sem, ami miatt akár egy robot, úgy éled a mindennapjaidat.

A jógázás, a naplóírás egyaránt segíthetnek abban, hogy egy kicsit képes legyél magadra koncentrálni, és nem a külvilágra. Nehéz mentálisan feltöltődni, de tudnod kell, hogy a boldogságod a te kezedben van!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást