Francia hagymaleves
Négy vöröshagymát és két gerezd fokhagymát vágj apróra, majd lassú tűzön, kevés olajon párolj meg. Dobj rá két evőkanál lisztet, gyorsan kavard csomómentesre, majd az egészet öntsd fel forró húslevessel, és főzd még 10-15 percig.
Önts hozzá 1 dl fehér bort, és ízlés szerint ízesítsd sóval, borssal, szerecsendióval. Ha úgy jobban szereted, pürésítheted is a hagymát, de van, aki kifejezetten élvezi, hogy van mire ráharapni ebben az ízletes levesben.
Pirítósra olvasztott sajttal, a lehető legforróbban kínáld a levest.
Önts hozzá 1 dl fehér bort, és ízlés szerint ízesítsd sóval, borssal, szerecsendióval. Ha úgy jobban szereted, pürésítheted is a hagymát, de van, aki kifejezetten élvezi, hogy van mire ráharapni ebben az ízletes levesben.
Pirítósra olvasztott sajttal, a lehető legforróbban kínáld a levest.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!